فروش مرحله سوم اوراق گواهی سپرده ویژه سرمایه گذاری (عام) در بانک ملت از روز دوشنبه ۱۳آذرماه سال جاری شروع می شود.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
فروش ۱۵.۰۰۰ میلیارد ریال اوراق گواهی سپرده ۱۶درصدی در بانک ملت
فروش ۱۵.۰۰۰ میلیارد ریال اوراق گواهی سپرده ۱۶درصدی در بانک ملت

به گزارش دیوان اقتصاد ، این بانک با مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در مرحله سوم ۱۵هزار میلیارد ریال اوراق گواهی سپرده با نرخ سود علی الحساب ۱۶درصد را به مشتریان عرضه می کند.
بر اساس این گزارش، فروش این اوراق از روز ۱۳آذرماه به مدت یک روز شروع خواهد شد و فروش تدریجی آن به مدت ۵روز کاری تا پایان روز دوشنبه ۲۰آذر ماه سال ۱۳۹۶ادامه خواهد داشت.
بر این اساس، گواهی سپرده فوق، مدت دار ، ویژه سرمایه گذاری (عام) یک ساله، با نام و الکترونیک خواهد بود.
نرخ سود علی الحساب سالانه این اوراق ۱۶درصد قابل پرداخت در مقاطع ماهانه و نرخ بازخرید آن، قبل از سررسید، ۱۴درصد سالانه در نظر گرفته خواهد شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |























































































