هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در جلسه صبح امروز خود مقرر کرد دامنه نوسان سهام در بورس و فرابورس از روز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ به مثبت و منفی ۳ درصد بازگردد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
دامنه نوسان بورس و فرابورس به مثبت و منفی ۳ درصد بازگشت
دامنه نوسان بورس و فرابورس به مثبت و منفی ۳ درصد بازگشت

به گزارش دیوان اقتصاد از بازار سرمایه ایران(سنا)، هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در جلسه صبح امروز خود پس از بحث و بررسی در خصوص شرایط بازارها و تحلیل ریسکهای موجود، مقرر کرد دامنه نوسان همه نمادهای سهام، حق تقدم سهام، صندوقهای سهامی و مختلط قابل معامله در بازارهای بورس و فرابورس به مثبت و منفی ۳ درصد افزایش یابد.
هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار پیشتر، در تاریخ هفتم مهرماه جاری، در پی افزایش ریسکهای سیستماتیک برای حفظ و حمایت از حقوق سهامداران و سرمایهگذاران، دامنه نوسان بازار سهام را به مثبت و منفی یک درصد کاهش داده بود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |


























































































