انتصاب مشاور مدیرعامل در امور سرمایه‌گذاری بانک آینده

انتصاب مشاور مدیرعامل در امور سرمایه‌گذاری بانک آینده

مدیرعامل‌ بانک‌آینده، طی‌‌ حکمی سیدمهدی‌ ‌مقدسی را به سمت مشاور در امور سرمایه‌گذاری و رئیس هیأت مدیره هلدینگ تابای بانک آینده، منصوب کردند.

به‌ گزارش دیوان اقتصاد، ‌اسکندری مدیر‌عامل بانک‌آینده طی حکمی سید‌مهدی مقدسی را به سمت مشاور در امور سرمایه‌گذاری و رئیس هیأت مدیره هلدینگ تابای بانک آینده منصوب کردند.

آقای مقدسی دارای مدرک تحصیلی دکترای مدیریت کسب و کار و سوابق مدیریتی و حرفه‌ای متعدد از جمله:  نماینده مجلس شورای ‌اسلامی و عضو کمیسیون صنایع و معادن، معاون سازمان شهرداری‌های کشور، عضو هیأت‌مدیره هلدینگ سرمایه‌گذاری بانک پارسیان، عضو هیأت مدیره اطلس ایرانیان وابسته به بانک سپه، عضو‌ هیأت مؤسس و نائب رئیس هیأت مدیره بیمه ما (ملت ایران)، مدیرعامل و عضو هیأت مدیره هلدینگ بهساز مشارکت‌های بانک ملت (وابسته به بانک ملت) وشهردار کلان‌شهر کرج می‌باشد.

اسکندری در این حکم، اظهار امیدواری کردند: جناب‌آقای مقدسی با بهره‌گیری از دانش و تجارب ارزنده خود و جلب مشارکت سایر همکاران در انجام وظایف و امور محوله، موفق و مؤید باشند.

وی افزود: با توجه به وجود ابزارهای متنوع از جمله قراردادهای آتی و اختیار معامله روی این صندوق ها، فعالان زیادی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در معاملات زنجیره ابزارهای مبتنی بر صندوق های طلا در حال فعالیت هستند.

فولادی فر در ادامه به مزایای صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر طلا اشاره کرد و گفت:کاهش ریسک نگهداری فیزیکی طلا اولین و مهم ترین مزیت صندوق های طلا است به طوری که سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها نیاز به خرید و نگهداری فیزیکی طلا را از بین می‌برد و در نتیجه خطراتی مانند سرقت یا هزینه‌های نگهداری حذف می‌شوند.

وی افزود: نقدشوندگی بالا دومین مزیت صندوق های سرمایه گذاری طلا است به طوری که واحدهای این صندوق‌ها به ‌راحتی در بازار سرمایه قابل معامله هستند و سرمایه‌گذاران می‌توانند در هر زمان به نقدینگی دست یابند.

رئیس اداره ابزارهای مشتقه بورس کالا امکان سرمایه گذاری با سرمایه خرد را از دیگر مزیت های صندوق طلا دانست و تصریح کرد: به دلیل کوچک بودن ارزش واحدهای صندوق، امکان سرمایه‌گذاری با مبالغ کم نیز وجود دارد. این ویژگی به افراد با سرمایه محدود اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به صرف هزینه زیاد، در بازار طلا حضور پیدا کنند و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

او به چهارمین مزیت صندوق های طلا اشاره کرد و گفت: حذف دغدغه تقلب یا اصالت طلا از مزیت دیگر این صندوق هاست زیرا سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها نیازی به بررسی اصالت طلا ندارد، زیرا دارایی‌های آن‌ها بر پایه گواهی‌های سپرده سکه و شمش طلا است که توسط بورس اصالت سنجی و تضمین شده‌اند.

وی بازدهی مناسب را از دیگر مزیت های این صندوق ها دانست و عنوان کرد: به دلیل تنوع در ابزارهای سرمایه‌گذاری این صندوق‌ها از ترکیب گواهی‌های سپرده طلا و قراردادهای مشتقه استفاده می‌کنند که امکان بهره‌برداری از تغییرات قیمت طلا را فراهم می‌کند.

به گفته ی فولادی فر،کاهش هزینه‌های معاملاتی برای سرمایه گذاران از دیگر مزیت این صندوق هاست زیرا خرید و فروش طلا به‌صورت مستقیم در بازار آزاد هزینه‌های بیشتری دارد، در حالی که سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا هزینه‌های معاملاتی بسیار کمتری دارد.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت حرفه‌ای از دیگر مزیت های این صندوق هاست به طوری که این صندوق‌ها توسط تیم‌های متخصص مدیریت می‌شوند که توانایی تحلیل بازار و اتخاذ تصمیمات بهینه برای سرمایه‌گذاری را دارند.

فولادی فر در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه معاملات واحدهای صندوق های طلا در بستر معاملاتی TSETMC معامله می شوند، برای سرمایه گذاری در آن ها فقط نیاز به کد سهامداری وجود دارد ولی برای معاملات سایر زنجیره این ابزار مثل قراردادهای آتی یا اختیار معامله مبتنی بر آن، نیاز به دریافت کد بازار مالی بورس کالا نیز وجود دارد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.