نظر به اینکه تکمیل سامانه املاک و اسکان به نفع مردم و دولت است، همکاری همه نهادها و بخشها با آن ضروری است اما باید دغدغههای حقوقی و اجرایی صنعت بیمه نیز در این خصوص مدنظر قرار گیرد. در همین رابطه جلسهای بین مسئولان ارشد صنعت بیمه و رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با حضور نمایندگانی از وزارت راه و کارگروه تعاملپذیری در محل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
تکمیل پلتفرم خودرویی و سامانه املاک و اسکان خواسته جدی دولت است
تکمیل پلتفرم خودرویی و سامانه املاک و اسکان خواسته جدی دولت است

به گزارش دیوان اقتصاد، نظر به اینکه تکمیل سامانه املاک و اسکان به نفع مردم و دولت است، همکاری همه نهادها و بخشها با آن ضروری است اما باید دغدغههای حقوقی و اجرایی صنعت بیمه نیز در این خصوص مدنظر قرار گیرد. در همین رابطه جلسهای بین مسئولان ارشد صنعت بیمه و رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با حضور نمایندگانی از وزارت راه و کارگروه تعاملپذیری در محل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در جلسه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و رئیس کل بیمه مرکزی مقرر شد: به منظور رفع نگرانیهای اجرایی و حقوقی صنعت بیمه در خصوص تکلیف شرکتهای بیمهگر به منوطکردن صدور بیمهنامهها به استعلام از سامانه املاک و اسکان و زمانبندی و چگونگی ارائه اطلاعات نقاط آسیبدیده خودروها در حوادث رانندگی به سامانه سکوهای معاملات خودرو، رئیس کارگروه تعاملپذیری، جلسهای با حضور نمایندگان صنعت بیمه برگزار نماید و در این خصوص بحث و بررسی جهت نیل به یک رویکرد واحد و اخذ تصمیم نهایی صورت پذیرد.
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در این جلسه با تأکید بر اینکه تکمیل پلتفرم خودرویی و سامانه املاک و اسکان موضوع بسیار مهم و خواسته جدی دولت، مجلس و نظام است، اظهار داشت: وظیفه همه بخشها کمک جدی به تحقق این خواسته است و از همه میخواهیم که حتی اگر در قوانین و مقررات ذیربط اشکالاتی هم میبینند، به انجام این امر ضروری کمک کنند.
وی با ذکر اینکه ما تکلیف مالایطاق به صنعت بیمه تحمیل نمیکنیم از رئیس کارگروه تعاملپذیری خواست طی هفته آینده جلساتی را با حضور صنعت بیمه برگزار کند تا پس از بررسی کامل مشکلات و مسائل مطرحشده، تصمیمگیری نهایی در این خصوص انجام پذیرد.
رئیس کل بیمه مرکزی:
دغدغه ما پوشش بیمهای مردم و عمل منطبق با موازین قانونی و سیاستهای دولت مبنی بر رضایت مردم است.
در این نشست، پرویز خسروشاهی رئیس کل بیمه مرکزی با قدردانی از تشکیل این جلسه و فرصت فراهمشده برای طرح چالشهای مرتبط با منوطشدن صدور بیمه نامه به استعلام کد پستی از سامانه املاک و اسکان توسط شرکتهای بیمه و همچنین جمعآوری دادههای مربوط به نقاط آسیبدیده خودروها در حوادث رانندگی، از همراهی و عزم صنعت بیمه برای کمک به عملیاتینمودن آنها خبر داد و افزود: نهاد ناظر صنعت بیمه برای همراهی با سامانه املاک و اسکان و پلتفرم خودرویی از آمادگی کامل برخوردار است، اما تقاضا داریم تدابیر لازم برای رفع موانع و نگرانیهای اجرایی و حقوقی مربوط اتخاذ شود.
رئیس شورای عالی بیمه با تشریح وظایف و مأموریتهای نظارتی بیمه مرکزی، اظهار داشت: دیدگاههای کارشناسی و چالشهای موجود در خصوص موضوعات مورد بحث را در کارگروه تعاملپذیری مطرح خواهیم کرد و امیدواریم که تصمیم منطقی و منصفانه در این زمینه گرفته شود. دغدغه ما نیز مانند مجلس اجرای صحیح و بهینه تکالیف، منطبق با موازین قانونی و رضایت مردم است.
گفتنی است در این جلسه علاوه بر رئیس کل بیمه مرکزی، مدیرعامل بیمه ایران، دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران، مدیر کل امورحقوقی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی هم حضور داشتند.
گزارش خبری صدا و سیما از این جلسه تقطیع شده و بخش قابل توجهی از آن عاری از حقیقت بود
متأسفانه علیرغم اینکه این جلسه در محیطی کاملا تعاملی برگزار شد و حتی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ دستور برگزاری جلسه به رئیس کارگروه تعاملپذیری را دادند تا برای مشکلاتی که صنعت بیمه مطرح میکند راهکاری اندیشیده شود، اما صدا و سیما گزارشی کاملا خلاف واقع از آن جلسه پخش کرد. در واقع از جلسهای که با تعامل برگزار و با تفاهم تمام شد، تصویری برعکس و کاملاً غیرتعاملی ارائه داد.
نکته جالب ماجرا آنجاست که در گزارش صدا و سیما که اختصاص به سامانه املاک داشت، بخشی از صحبتهای حجتالاسلام پژمانفر که اصلا مربوط به سامانه املاک نبوده و مخاطبش مسأله دیگری بود اضافهشده و نتیجهای خلاف واقع به بیننده القا میشود. انتشار فیلم کامل این جلسه میتواند به شفافیت موضوع کمک کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد