خدمات تأمین مالی بانک صادرات ایران در استان فارس از طریق 118 شعبه بانک و گستره درگاهها و ابزارهای مختلف بانکداری غیر حضوری با استقبال مردم فرهیخته این استان همراه است.
کارنامه درخشان بانک صادرات ایران در استان فارس
کارنامه درخشان بانک صادرات ایران در استان فارس

به گزارش دیوان اقتصاد، همزمان با 15 اردیبهشت و روز «شیراز» آمار تسهیلات و وامهای حمایتی و قرضالحسنه بانک صادرات ایران در سال گذشته منتشر شد که بر اساس آن 118 شعبه این بانک در سراسر این استان بالغ بر 22 هزار فقره وام قرضالحسنه به ارزش بالغ بر 30 هزار میلیارد ریال، شرایط بهرهمندی مردم شریف فارس از خدمات و مسئولیتهای اجتماعی بانک صادرات ایران را فراهم کردند.
در این میان پرداخت بیش از 2635 فقره وام قرضالحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه و پرداخت 3575 فقره وام قرضالحسنه فرزندآوری و همچنین پرداخت 8216 فقره وام قرضالحسنه ودیعه مسکن از جمله مهمترین اقدامات بانک در سال گذشته برای عمل به مسئولیتهای اجتماعی در این این استان بوده است.
بانک صادرات ایران در استان فارس در کنار زحمت کشان عرصه کشاورزی و دامپروری، در سال گذشته با پرداخت بیش از 1700 فقره تسهیلات حمایتی و ارزان قیمت، گام مؤثری در جبران خسارت ناشی از سیل بخش کشاورزی و دامی و مناطق مختلف روستایی برداشته و علاوه بر این، با اعطای 2263 وام نوسازی و بهسازی مسکن روستایی، تلاش ویژهای برای محرومیتزدایی از بخشهای مختلف کشاورزی و روستایی در استان فارس به ثمر رسانده است.
کمک به ایجاد اشتغال پایدار در اقصی نقاط کشور، از دیگر برکات خدمات بانک صادرات ایران است که با مشارکت و همراهی با سازمانها و نهادهای حمایتی، از جمله کمیته امداد، سازمان بهزیستی، بسیج سازندگی، بنیاد علوی و سایر نهادها بیش از 1580 فقره وام قرضالحسنه اشتغالزایی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.
روز 15 اردیبهشتماه به عنوان روز «بهاربد» و نیمه فصل بهار و زیباترین روزهای بهاری در شهر شیراز در تقویم ملی به عنوان روز «شیراز» نامگذاری شده است. شیراز به عنوان مأمن و خاستگاه بزرگترین شعرای سبک عراقی از جمله حافظ و سعدی، خواجوی کرمانی و بیش از 35 شاعر نامدار دیگر شیرازی است.
همچنین وجود تخت جمشید، پارسه و نقش رستم و پاسارگاد و همچنین وجود حرم مبارک حضرت احمد ابن موسی (آرامگاه شاهچراغ)، شهر شیراز و شهرهای تاریخی این استان را به یکی از مهمترین مراکز فرهنگی کشور تبدیل کرده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد