تمرکز بر نوآوری و تعامل

تمرکز بر نوآوری و تعامل

علیرضا هادی، مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، از هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) بازدید کرد. این رویداد که به عنوان بزرگ‌ترین و باسابقه‌ترین گردهمایی در حوزه مالی، سرمایه‌گذاری و فناوری‌های مالی کشور شناخته می‌شود، از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ خردادماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.

به گزارش دیوان اقتصاد،‌ در این بازدید، مدیرعامل بیمه تجارت‌نو ضمن بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه، با آخرین دستاوردها و نوآوری‌های ارائه شده توسط شرکت‌های فعال در حوزه‌های بورس، بانکداری و بیمه آشنا شد. وی همچنین با مدیران و کارشناسان برخی از غرفه‌ها درخصوص چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت مالی به گفتگو پرداخت.

حضور علیرضا هادی در این نمایشگاه، نشان‌دهنده اهمیت ویژه‌ای است که بیمه تجارت‌نو برای همگامی با تحولات روز صنعت و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین قائل است. نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش، ایجاد ارتباطات جدید و بررسی راه‌حل‌های نوآورانه در راستای توسعه و بهبود خدمات مالی در کشور فراهم می‌آورد. پیش‌بینی می‌شود این بازدید، بسترساز همکاری‌های آتی و معرفی محصولات و خدمات نوین‌تر در بیمه تجارت‌نو باشد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.