برپایی موکب بیمه دی برای خدمت به زائران میلیونی کاروان شهدا در تهران 

برپایی موکب بیمه دی برای خدمت به زائران میلیونی کاروان شهدا در تهران 

شرکت بیمه دی در مسیر تشییع میلیونی شهدای جنگ تحمیلی در خیابان آزادی جنب متروی استاد معین موکبی برای خدمات به  تشییع‌کنندگان فرمانده‌هان و دانشمندان هسته‌ای شهید  برپا کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد، برخی  زائران این شهدا در این موکب پذیرایی شده و پس از استراحت کوتاه به ادامه تشییع چند کیلومتری شهدا پرداختند.

مداحی و مرثیه سرایی برای شهدا از برنامه‌های دیگر شرکت بیمه دی در موکب شهدای  اقتدار و امنیت بود که در حاشیه مراسم  تشییع شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونی انجام شد.

عبداللهی مدیر عامل شرکت بیمه دی، معاونان و مدیران این شرکت با حضور در این موکب از حضور تشییع‌کنندگان شهدای اقتدار امنیت کشور  قدردانی کردند.

بیمه دی ضمن  نمایه کردن پوستر فرمانده‌هان و دانشمندان هسته‌ای کشور در موکب خود یاد شهید احسان ذاکری همسر یکی از کارکنان شرکت بیمه دی که در این جنگ تحمیلی صهیونی به شهادت رسیده بود را گرامی داشت.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.