پانزدهمين كنفرانس بلاياي طبيعي در قاره آسيا با حضور متخصصان امر در تايوان برگزار خواهد شد.
گردهمایی بيمه در محاصره آتش برگزار می شود
گردهمایی بيمه در محاصره آتش برگزار می شود
به گزارش دیوان اقتصاد ، در اين نشست دو روزه كه با عنوان "بيمه در محاصره آتش" برگزار مي شود، كارشناسان به بررسي راه حل هاي هوشمند، خلاق و سريع براي مهار صنعت بيمه مي پردازند.
در حال حاضر، ضرر و زیان های ناشی از بلایای طبيعی به طور متوسط سالانه بيش از 100 ميليارد دلار در سراسر دنيا گزارش شده و بسياری از شرکت ها به دنبال روش هایی برای به حداقل رساندن خطرات بالقوه به کارخانه ها و کارکنان شان هستند. در این ميان سرمایه گذاری بخش خصوصی 70 تا 85 درصد سرمایه گذاری در حوزه کاهش خطر بلایای طبيعی در سراسر دنيا را شامل می شود و این بدین معناست که سرمایه گذاری بخش خصوصی می تواند تلاش های دولتی در بسياری از کشورها را تکميل کند به ویژه این که شرکت ها در تلاش برای حفاظت کردن از نه تنها تجهيزات خود بلکه کارکنان و مشتریانشان هستند.
طبق اين گزارش، بزرگترين قاره جهان در سال هاي گذشته شاهد افزايش خشكسالي و تشديد تاثيرات مخرب بلاياي طبيعي بوده است. دولتمردان نيز در حال يافتن راه حل هاي براي كمك بيشتر به صنعت بيمه هستند تا آنان در برابر هزينه هاي هنگفت زلزله، طوفان و سيل بهتر گذشته عمل كنند.
طبق گزارش هاي منتشر شده، قاره آسيا دارای بالاترین تعداد جمعيت در معرض وقایع طبيعی است اما این کشورهای آفریقایی هستند که در مقابل چنين وقایعی بيشترین آسيب پذیری را دارند. از دلایل اصلی این امر می توان به بی ثباتی سياسی٬ فساد٬ فقر و نابرابری اشاره کرد. بر اساس گزارش "وریسک مپلکرافت٬" یک شرکت مدیریت خطر انگليسی٬ هند با یک ميليارد جمعيت در معرض بلایای طبيعی است و چين٬ بنگلادش٬ اندونزی٬ فيليپين٬ ژاپن و پاکستان نيز در ميان 10 کشوری جای دارند که اکثر جمعيت آنها در معرض خطرات طبيعی قرار دارند.
در اين گزارش آمده است كه سال 2016 ميلادي بدترين سال طي چهار سال گذشته بوده است و بنابر تخمين ها در اين سال اين حوادث 10 ميليارد دلار خسارت اقتصادي برجاي گذاشته است؛ اين در حالي است كه خسارت هاي بيمه اي در اين سال تنها در حدود 39.5 ميليارد دلار برآورد شده است.
اين فاصله خسارتي به بيشترين نگراني دولتمردان و شركت ها تبديل شده است و بسياري از فعالان صنعت بيمه عادي و اتكايي در تلاش هستند تا به چشم انداز مثبتي براي پر كردن اين شكاف برسند.
بنابراين حاضران در اين گردهمايي دو روزه به پرسش هاي مختلفي پاسخ خواهند گفت كه از جمله آنان مي توان به چند مورد مهم اشاره كرد از جمله اينكه صاحبان صنعت بيمه چگونه مي توانند با افزايش تقاضا براي خريد پوشش هاي بيمه اي مربوط به بلاياي طبيعي مقابله كنند. از ديگر پرسش هاي مهم كه در اين نشست بررسي خواهد شد آن است كه چه راه هاي خلاقانه اي براي مقابله با تاثيرات مخرب حوادث طبيعي وجود دارد و چگونه مي توان بيمه نامه هاي را تنظيم كرد كه هم منافع بيمه گر و هم منافع بيمه گذار را تامين كند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد