پرداخت ۳۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای فعالین حوزه صنایع دستی، گردشگری و کشاورزی کرمانشاه

پرداخت ۳۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای فعالین حوزه صنایع دستی، گردشگری و کشاورزی کرمانشاه

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه، در مراسم جشنواره مهرگان ۱۴۰۴ که در محوطه جهانی بیستون برگزار شد، از حمایت این صندوق از کسب‌وکارهای صنایع دستی، گردشگری و کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد، محمدطاهر عظیمی فشی عظیمی فشی در این مراسم، که با حضور گسترده مردم، گردشگران و مسئولان برگزار شد، اظهار داشت: «صندوق کارآفرینی امید به عنوان یکی از بازوهای اجرایی دولت، تاکنون ۳۰۳ طرح در حوزه صنایع دستی و گردشگری استان با اعتباری بالغ بر ۱۳۴۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات کمک‌های فنی و اعتباری، نهضت احیاء و تبصره ۱۸ حمایت کرده است.»

وی با اشاره به پرداخت ۳۳۷۰ میلیارد ریال تسهیلات، بر نقش این نهاد در رونق تولید و اشتغال‌زایی تأکید کرد و افزود این حمایت‌ها به تقویت ظرفیت‌های موجود کرمانشاه در حوزه‌های صنایع دستی و گردشگری کمک کرده و به توسعه گردشگری پایدار در منطقه منجر شده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان با اشاره به اهمیت کشاورزی در جشنواره مهرگان، که جشنی برای شکرگزاری بابت برداشت محصولات کشاورزی است اعلام کرد: «صندوق کارآفرینی امید ۳۴۷ طرح کشاورزی در استان را با اعتباری بالغ بر ۲۰۲۶ میلیارد ریال تأمین مالی کرده است.» این تسهیلات به بهره‌برداران محصولاتی کشاورزی اختصاص یافته و نقش مهمی در تقویت اقتصاد محلی ایفا کرده است.

عظیمی فشی همچنین از دستگاه‌های دولتی مانند سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و استانداری دعوت کرد تا با هم افزایی منابع ، به حمایت بیشتر از تولید کنندگان مشارکت نمایند .

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان در پایان به تخصیص ۲۰۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل مصوبات سفر رئیس محترم ‌جمهور به کرمانشاه اشاره کرد و گفت: «برنامه اصلی صندوق در سال جاری، پرداخت این تسهیلات به طرح‌های تولیدی و فعالین حوزه کسب و کار است.»




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.