رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران از اختصاص بودجه 2500 میلیارد تومانی برای رفع مشکل واحدهای تولیدی و تکمیل طرحهای با پیشرفت 60 و 80 درصد خبرداد.
اختصاص 2500 میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی
اختصاص 2500 میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی
به گزارش دیوان اقتصاد، محمد رضا مسفروش در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه و جراید گزارشی از اقدامات و عملکرد این سازمان در حوزههای مختلف ارائه کرد و گفت: سازمان صنعت، معدن وتجارت استان تهران به لحاظ ماموریت در حوزههای صنعت- معدن و تولید، تفاوتهایی در حوزه جمعیتی و زیست محیطی با سایر استانهای دیگر دارد لذا همین امر باعث شد تا در زمینههای اشتغال و تولید اقداماتی مهمی صورت بگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان تهران، ابراز داشت: این سازمان در تلاش بوده تا با ارتقاء تکنولوژی و ساماندهی صنایع بتواند اقداماتی مهم را در حوزه صنایع دانشبنیان انجام دهد.
مسفروش با تاکید بر اینکه مصوبه صنایع دانشبنیان در آذرماه سال 93 به دولت ابلاغ و در دستور کار این سازمان قرار گرفت، عنوان کرد: از سوی دولت 11 گروه صنعتی برای فعالیت به ما ابلاغ شده که هزار و 300 عنوان فعالیت دانشبنیان در ذیل آنها قرار دارد.
وی افزود: در گذشته مجوزهای بسیاری در خارج از شهرکهای صنعتی داده شد که مغایر با سیاستهای دولت و این سازمان بود.
این مقام مسئول در سازمان صنعت، معدن وتجارت استان تهران با بیان اینکه این سازمان در طرح ساماندهی صنایع با دانش فنی مشارکت کرده است، تصریح کرد: لازم است با انتقال فیزیکی صنایع به شعاع 120 کیلومتری استان تهران و شهرکهای صنعتی که دارای زیر ساختهای مناسب هستند اقدام شود.
مس فروش در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی، اشتغال وتولید گفت: سال گذشته 4 پروژه در قالب اقتصاد مقاومتی از سوی دولت ابلاغ شد؛ یکی از این بخشها در زمینه رونق تولید و امدادرسانی و دیگری به بحث رفع مشکلات واحدهای صنعتی مرتبط بود
رییس سازمان صمت تهران سال گذشته 1440 میلیارد تومان از طریق سامانه و یا سیستم بانکی برای رونق تولید و حمایت از واحدهای مشکل دار استان تهران پرداخت شد.
مس فروش از 5 پروژه در راستای اقتصاد مقاومتی خبرداد و عنوان کرد: برای این 5 پروژه حدود 30 هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص یافته است و در سال جاری 2500 میلیارد تومان برای رفع مشکل واحدهای تولیدی و نیز تکمیل طرح های با پیشرفت 60 و 80 درصد تخصیص یافته که پیش بینی می کنیم تکمیل واحدهای با پیشرفت 80 درصد تا پایان تابستان و تکمیل طرح های با پیشرفت 60 درصد تا پایان امسال محقق شود.
وی یادآور شد: واحدهای صنعتی با بیش از 60 درصد پیشرفت تا پایان سال و واحدهای با بیش از 80 درصد تا پایان تابستان میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان تهران در خصوص وضعیت صادرات و واردات، ابراز کرد: در سال گذشته در حوزه صادرات تمام تلاش این بود که معیارها و برنامههای تعیین شده محقق شود، که در همین راستا با 14 میلیارد دلار صادرات شاهد رشد 15 درصدی نسبت با سال گذشته بودهایم.
طبق گفته وی؛ تمام تلاش کشور بر این بود تا واردات کالاهای مصرفی کاهش یابد، اما در واردات کالاهای واسطهای و سرمایهای با توجه به نیاز کشور تا زمانی که به دانش فنی آن دست نیابیم واردات آن انجام خواهد شد؛ در بخش کاهش واردات کالاهای واسطهای و سرمایهای موفق بودهایم ولی در واردات کالاهای مصرفی هدفی که مدنظر بود محقق نشد لذا نیاز است مشکلات این بخش بررسی شود تا بتوانیم در سال جاری واردات این حوزه را کاهش دهیم.
مس فروش همچنین با اشاره به اینکه استان تهران سرخط تولید و صنعت در بین استانهای دیگر است، گفت: با توجه به اینکه بیش از 17 هزار واحد صنعتی فعال دارای مجوز در استان تهران وجود دارند که حدود 30 درصد از این تعداد واحدهای غیرفعال هستند بنابراین سعی کردهایم اقدامات جدی را برای رفع مشکلات آنها اتخاذ کنیم.
وی درپایان یادآور شد: در استان تهران بیش از 420 هزار واحد صنفی وجود دارد که از این تعداد85 هزار واحد صنفی – تولیدی هستند که نشان از وسعت فعالیت در حوزه صنعت و تجارت در این استان دارد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد