وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات در پیامی به مناسبت سیزدهمین سالگرد تاسیس شرکت ارتباطات زیرساخت نوشت: توسعه شبکه های ارتباطی کشور که از وظایف این شرکت است در دولت یازدهم سرعت دهها برابری پیدا کرد به گونه ای که همگان به این توسعه اذعان دارند.
سرعت توسعه شبکه های ارتباطی کشور در دولت یازدهم دهها برابرشد
سرعت توسعه شبکه های ارتباطی کشور در دولت یازدهم دهها برابرشد
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، «محمود واعظی» در این پیام افزود: سیزده سال از تاسیس شرکت ارتباطات زیرساخت میگذرد و در این سالها توسعه شبکه ارتباطی کشور به عهده این شرکت بوده است ، لیکن در دولت یازدهم این توسعه سرعتی دهها برابر پیدا کرد به گونهای که امروز همگان به این توسعه اذعان داشته و همه بخشهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی متاثر از توسعه این بخش است.
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تاکید براینکه هیچکس اعم از موافقان و مخالفان توسعه بخش آی سی تی (ICT ارتباطات و فناوری اطلاعات) کشور قادر نیست بر تحول های مثبت این بخش چشم بندد، ادامه داد: بهبود رابطه دولت و مردم و قدرتمندتر شدن افکار عمومی که به برابر شدن رابطه میان حاکمیت و مردم انجامیده است، یکی از مهمترین برکات توسعه شبکه های اجتماعی در ایران بوده است.
واعظی اضافه کرد:افزایش نظارت اجتماعی مردم، حاکمان را مسئول تر و پاسخگوتر و به توسعه سیاسی و مردم سالاری در ایران کمک شایانی کرده است.
عضو شورای عالی فضای مجازی عنوان داشت:شتاب اقتصاد دانش بنیان و نهضت شکل گیری استارت آپ ها یا کسب و کارهای تازه و مبتنی بر فناوری های ارتباطی در بخش اقتصادی، توانسته است مسیر تازه و امید بخشی را در ایجاد شغل پیش روی جوانان تحصیل کرده ایرانی بگشاید. مسیری بالنده که به زودی شرایط و الگوهای اقتصاد ایران را همچون جهان دگرگون می کند.
واعظی اضافه کرد: در حوزه های اجتماعی نیز با تولد شبکه های اجتماعی، سطح رابطه های فردی، خانوادگی، گروهی و اجتماعی دگرگون شده و سرعت تبادل اطلاعات و فرهنگ مکتوب که از زیرساخت های اصلی توسعه است، برفرآیند توسعه در همه بخش ها اثرات عمیقی گذاشته است.
عضو هیات دولت یازدهم ادامه داد: شدت تحول ها در توسعه زیرساخت های ارتباطی در ایران، زندگی تک تک ما را دچار تغییرات بنیادین کرده و سهمی شاخص در انجام امور روزمره زندگی مان یافته است.
واعظی اضافه کرد:می توان با جرات و قاطعیت گفت که تحقق چنین دستاورد عظیمی، مرهون دو چیز است، نخست پایداری شخص رییس جمهوری بر سر میثاق خویش با مردم که دانستن و پرسش را حق مردم می دانست و به عنوان رییس دولتی که اعتدال را سرلوحه فعالیت داشت، اعتماد به مردم را مهمترین وزنه تعادل حاکمیت برمی شمرد و دوم شجاعت و مسئولیت شناسی مدیران و کارکنان شرکت ارتباطات زیرساخت در شکل دادن به زیرساختی ترین بنای توسعه که قابل تقدیراست.
به گزارش ایرنا، «شرکت ارتباطات زیرساخت» کنونی پیرو سیاستها و برنامه های کلان نظام جمهوری اسلامی در راستای ابلاغ سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، به عنوان شرکتی مستقل از شرکت مخابرات ایران فعالیت می کند.
هیات وزیران در سال 1383 به پیشنهاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به استناد مواد 2 و 4 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1379 و مصوبه 1382 شورای عالی اداری در اجرای بند ب ماده یک قانون مذکور با تجدید سازمان و تغییر نام و اصلاح اساسنامه شرکت طرح و توسعه شبکه های مخابراتی ( ثبت شده به شماره 18347 ) به شرکت ارتباطات زیرساخت موافقت کرد.
متعاقب تصویب موضوع تغییر نام شرکت طرح و توسعه شبکه های مخابراتی به شرکت ارتباطات زیرساخت و انتصاب هیات مدیره آن به وسیله مجمع عمومی اقدام های لازم قانونی برای شکل دهی به هیات مدیره انجام شد .
اساسنامه شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای توجه و اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی و واگذاری شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی تغییر و به صورت شرکت مستقل و زیر نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درسال1387 در چهار فصل و 36 ماده به تصویب شورای نگهبان رسید.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد