ضوابط بلندمرتبه سازی در حال تدوین است

دبیر شورای عالی شهرسازی:

ضوابط بلندمرتبه سازی در حال تدوین است

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری گفت: این شورا در حال تدوین ضوابط بلندمرتبه سازی است تا با اجرای آن، دیگر شاهد بلندمرتبه سازی در هر منطقه ای نباشیم.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا ، پیروز حناچی در همایش گرامی داشت روز معمار و همچنین مراسم اختتامیه دهمین جشنواره یادمان و جایزه میرمیران افزود: موضوع بلندمرتبه ‌سازی یكی از پرچالش‌ترین موضوع های شهرسازی معاصر است.
معاون وزیر راه وشهرسازی این پرسش را مطرح كرد كه «آیا امروزه آسمان شهرهای ما مأمن مناسبی برای شهروندان است و مردم می‌توانند به راحتی از این فضای امن استفاده كنند؟»
وی با بیان اینكه امیدوارم همواره برای ساخت ساختمان‌های بلندمرتبه از طبیعت بهره ببریم، گفت: هیچ عقل سلیمی با بلندمرتبه‌ سازی مخالف نیست، اما چارچوب‌های آن باید رعایت شود و گرنه به ضد خودش بدل می‌شود.
دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ادامه داد: ضوابط و قوانین بلندمرتبه سازی در شورای عالی شهرسازی و معماری در حال تدوین است و بهانه انجام چنین كاری، بلندمرتبه‌سازی در تهران است اما برای همه شهرهای كشور كه امكان توسعه افقی ندارند و به این ضوابط نیاز دارند، نیز امكان استفاده از ضوابط بلندمرتبه ‌سازی وجود دارد.
وی خاطرنشان كرد: اصلی ترین اختلاف بر سر این است كه نباید فقط به درخواست مالكان زمین برای بلندمرتبه ‌سازی، مجوز ساخت ساختمان‌های بلند داده شود و در این زمینه باید به حقوق شهروندان توجه شود.
عضو هیات علمی دانشكده معماری و شهرسازی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران افزود: ما در ایران و در شهرسازی معاصر، سابقه ساخت ساختمان‌های بلند مرتبه‌ای داریم كه به سود شهروندان بوده و عوارضی برای شهر نداشته است؛ بنابراین با اجرای ضوابط بلندمرتبه سازی، دیگر هر جا ساختمان بلندمرتبه ساخته نخواهد شد.
به گزارش ایرنا، روز سوم اردیبهشت ماه مصادف است با بزرگداشت معمار و ریاضیدان برجسته قرن یازدهم، شیخ بهاالدین محمد(شیخ بهایی) و در این روز بنیاد معماری میرمیران، جوایزی را با عنوان «جایزه بنیاد معماری میرمیران» به فعالان عرصه معماری كشور اهدا می كند.
سیدهادی میرمیران، متولد 1323در قزوین، در سال 1347 در رشته معماری از دانشكده هنرهای زیبا دانشگاه تهران با رتبه اول فارغ التحصیل شد؛ فعالیت های حرفه ای او را می توان به سه دوره تقسیم كرد به طوری كه از سال 1347 تا 1357 مسئول كارگاه معماری واحد طراحی معماری و شهرسازی شركت ملی ذوب آهن ایران بود.
از سال 1358 تا 1367 سرپرست واحد طراحی شركت خانه سازی ایران و سرپرست واحد طراحی اداره كل مسكن و شهرسازی استان اصفهان و از سال 1367 تا سال 1385 مدیرعامل و مدیر طراحی شركت مهندسان مشاور نقش جهان – پارس را عهده داشته است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.