ارتقا کیفی بانک صادرات و افزایش موفقیت های روز افزون

ارتقا کیفی بانک صادرات و افزایش موفقیت های روز افزون

ثبت جهانی برند بانک صادرات ایران از سوی موسسه QC
چهارشنبه, اکتبر 25, 2017 - 12:36 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

(SWISS QUALITY CERTIFICATE)  به یکی از افتخارات دیگر این بانک افزود ، بانک صادرات  موفق به دریافت استاندارد ایزو ١٠٦٦٨ در حوزه مالی و بانکی شده و لوگوی این بانک به عنوان یک برند بانکی بین المللی، توسط این موسسه ثبت جهانی شد.

 

به گزارش دیوان اقتصاد ، بانک صادرات ایران با بیش از 63 سال قدمت هم اکنون مالک شبکه‌ای از ۳٫۲۴۸ شعبه با بیش از 33 هزار کارمند در سراسر ایران و همچنین دارای 30 شعبه بین‌المللی در آسیا و اروپا در ۱۲ کشور جهان است.

 یک شعبه بانک صادرات در کمتر از یک سال به ٥٠٠ شعبه رسید و شعب خارجی بانک در سراسر جهان نیز راه‌اندازی شده است .

تعدد شعب مستقل بانک صادرات در آسیا و اروپا، باعث شده تا این بانک بزرگترین بانک خصوصی کشور باشد که همچنان نقش تعیین کننده ای در اغلب فعالیت های اقتصادی و پروژه های کلان ملی ایفا می کند.

بانک صادرات ایران در حال حاضر  مالکیت چهار بانک مستقل در خارج از ایران را نیز در اختیار دارد. این چهار بانک عبارتند از  بانک صادرات تاشکند (تاشکند)،  شرکت صادرات پی‌ال‌سی (لندن)، فیوچر بانک (بحرین).

بانک صادرات ایران در سال ۲۰۱۵ از سوی مجله بونکر برترین بانک ایرانی و در رتبه ۲۷۸ جهانی از منظر میانگین شاخص‌های مالی قرار گرفت. رتبه‌های بعدی این رده‌بندی متعلق به بانک‌های پاسارگاد و مسکن با رتبه‌های ۴۰۱ و ۴۰۸ از سایر بانک‌های جهانی می‌باشد.این بانک نخستین شعبه بین‌المللی خود را در شهر هامبورگ، آلمان راه‌اندازی کرد.

در مدرک اعطا شده به بانک صادرات در ثبت جهانی برند این بانک از سوی QC سوئیس  ، الزامات کسب ارزش برند بانک  (BRAND VALUATION) از طریق تجزیه و تحلیل اطلاعات ارائه شده، داده های بدست آمده از بازار و سایر منابع، مورد تایید قرار گرفته و استاندارد ایزو ١٠٦٦٨ حوزه مالی و بانکی در تاریخ ١٠ اکتبر ٢٠١٧ (١٨ مهر ماه ٩٦) به این بانک تعلق گرفته است.

پیشتر، شعبه مستقل مرکزی بانک صادرات ایران با بازنگری و ارزیابی فرآیند و ساختارهای موجود ضمن ارتقاء کمی و کیفی خدمات موفق به دریافت گواهینامه مدیریت کیفیت ایزو ٩٠٠١ شده بود.

این بانک طی سال های اخیر نیز با بازنگری در ساختار و فرایندهای حاکم در بخش های مختلف خود توانسته است گواهینامه هایی همچون؛ سیستم مدیریت انرژی ایزو ٥٠٠٠١، گواهینامه استاندارد بین المللی ایزو ١٠٠١٥ از شرکت IMQ ایتالیا، استاندارد بین المللی تکنولوژی برتر در بانکداری الکترونیک و... را کسب كند.

علاوه بر استانداردها و گواهینامه های دریافت شده، بانك صادرات ایران بر اساس رتبه بندی نشریه معتبر و بین المللی بنکر برای چندمين سال متوالی به عنوان برترین بانک ایرانی معرفی شده است که با رفع تنگناهای بین المللی جایگاه این بانک در عرصه داخلی و خارجی بیش از پیش ارتقاء خواهد یافت.

برند بانک صادرات ایران در داخل کشور ،  سال 92  در دهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر ایران شناخته شد.

این نکته قابل ذکر است که  عـلائم تـجاری با رسمیت بخشیدن و دادن سود اقتصادی به صاحبان آنها ، در سـطح جهانی سرمایه گذاری می کنند و این ابتکار را ترویج می دهند. حفاظت علائم تجاری همچنین مانع تلاش های رقبای غیرمنصف مثل متقلبان برای استفاده از عـلائم مشـخص به منظور فـروش محـصولات و ارائـه خـدمات نـامرغوب یا مـتفاوت می شوند. این نـظام، آگـاهی و امـکان سـرمایه گذاری جهت تولید و فـروش کالاها و خدمات را در منصفانه ترین شرایط ممکن به مردم می دهد و از این راه تجارت بین المللی را تسهیل می کند.

تقریبا تمامی کشورهای جهان علائم تجاری را ثبت و محافظت می کنند. هریک از دفاتر ملی یا ناحیه ای علاوه بر تسهیل آزمایش و جستجو و مخالفت پنهانی اشخاص ثالث ، ثبت عـلائم را که شامل اطلاعات کامل درخواست برای ثبت و تمدید است، نگهداری می کنند. هرچند نتایج چنین ثبتی محدود به کشور مربوطه می باشد.

به منظور جلوگیری از ثـبت جداگانه در هر دفتر کشوری یا منطقه ای ، سازمان جهانی WIPO نظام بین المللی ثبت علائم را اجرا می کند.

به نظرمی رسد ثبت جهانی برند بانک صادرات ، به حرکت این بانک در 10 برنامه راهبری از وصول مطالبات تا پیگیری نقشه راه که اخیرا توسط «سیاوش زراعتی » مدیرعامل بانک مطرح شده سرعت می بخشد .

ضرورت اجرای دقیق نقشه راه ، وصول مطالبات براساس نقشه راه بانک ، بهره برداری از سوپرمارکت های مالی ، موفق در اجرای اقتصاد مقاومتی ، حل مشکلات مطالبات ، تعیین تکلیف اموال و املاک مازاد و بلااستفاده ازجمله راهبردها محسوب می شود .




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.