تکریم و معارفه سرپرست مدیریت حوزه مدیرعامل بیمه سرمد

تکریم و معارفه سرپرست مدیریت حوزه مدیرعامل بیمه سرمد

آیین تکریم از سید رازق بهیار مقدم و معارفه محمدرضا قاضی در سمت مشاور مدیرعامل و سرپرست حوزه مدیرعامل شرکت بیمه سرمد با حضور بهشتی‌نژاد مدیرعامل، معاونین و تنی چند از مدیران شرکت برگزار شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، آیین تکریم از سید رازق بهیار مقدم و معارفه محمدرضا قاضی در سمت مشاور مدیرعامل و سرپرست حوزه مدیرعامل شرکت بیمه سرمد با حضور بهشتی‌نژاد مدیرعامل، معاونین و تنی چند از مدیران شرکت برگزار شد.

بهشتی‌نژاد در این مراسم با اشاره به پایان یافتن ماموریت بهیار مقدم، حضور وی را در بیمه سرمد مغتنم دانست و از تلاش‌های وی در مدت یک‌ساله حضور در شرکت قدردانی کرد و گفت علاقه‌مند به تداوم حضور ایشان در بیمه سرمد بودیم اما گرفتن مسئولیت در مجموعه‌های دولتی موجب شد از حضور ایشان محروم شویم.

بهشتی نژاد در ادامه با اشاره به سوابق محمدرضا قاضی و معرفی وی به عنوان مشاور مدیرعامل و سرپرست حوزه مدیرعامل بیمه سرمد برای وی آرزوی توفیقات روز افزون داشت.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.