نقش مهم جایزه مصطفی(ص) در افزایش تراز علمی کشور

نقش مهم جایزه مصطفی(ص) در افزایش تراز علمی کشور

یک‌شنبه, دسامبر 3, 2017 - 08:04 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رئیس دانشگاه تربیت مدرس جایزه مصطفی(ص) را در افزایش تراز علمی و فناوری کشور موثر دانست و گفت: انتشارات علمی دانشگاه هر سال ۲۵ درصد افزایش می یابد.

به گزارش دیوان اقتصاد ؛ در نخستین روز از هفته مراسم آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) که با حضور برگزیدگان این جایزه در تالار شهید چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد؛ محمدتقی احمدی رئیس این دانشگاه با تبریک میلاد حضرت رسول اکرم(ص) گفت: جایزه مصطفی(ص) در تاریخ علمی کشور اثرگذار بوده و در افزایش تراز علمی و فناوری کشور نقش مهمی برعهده دارد.
وی افزود: چنین مراسمی در دانشگاه تربیت مدرس نمادی از خدمت این دانشگاه به علم و فناوری و توسعه آن در کشور خواهد بود.
احمدی گفت: شرایط رشد علمی در ایران با بالاترین رشدهای علمی جهان مساوی است و هر سال انتشارات علمی ما ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد را نشان می‌دهد. اگر چه ما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و نیازمند کسب تجربیات جهانی و انتشارات جدید و نوین هستیم.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس ابراز امیدواری کرد تا جایزه مصطفی(ص) الهام بخش دانشجویان در زمینه علمی باشد، همچنین افق روشن‌تری در نشان دادن هدف حقیقی پیش روی دانشمندان قرار دهد.
جایزه مصطفی(ص) فرصت بازاندیشی در فناوری است/ سه شرط برای یک پژوهش موفق
همچنین معاون وزیر ارتباطات گفت: جایزه مصطفی(ص) فرصت بازاندیشی در حوزه پژوهش و فناوری است و هر پژوهش موفق باید سه مرحله را بگذراند.
امیرحسین دوائی معاون وزیر ارتباطات، جایزه مصطفی(ص) را فرصت بازاندیشی در حوزه پژوهش و فناوری دانست و اظهار کرد: پژوهشی موفق است که در ابتدا اثر بخشی آکادمیک، سپس اثربخشی تجاری و در مرحله آخر اثر بخشی انسانی داشته باشد. اگر این زنجیره تا آخر طی شود در حوزه پژوهش ارزش بالاتری خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به این که برگزیده‌های دوره گذشته جایزه مصطفی(ص) در جمع ما هستند باید پرسید چگونه می‌شود با نوآوری از یک روش مخابراتی نوین یک تلویزیون جدید خلق کرد؟ در گذشته این چرخه علمی طولانی بود. آقای کلوین اولین فردی بود که توانست از انتگرال ها استفاده کاربردی کند و ۸۰ سال طول کشید تا با اختراع کامپیوتر آنالوگ سکوی پرتاب علم و فناوری ایجاد شود.
معاون وزیر ارتباطات گفت: امروز چرخه پیشرفت علم سریع تر از گذشته شده، بویژه در حوزه ICT تیم‌های مهندسی متصل به بازار تعریف شده که خود نشان دهنده رشد سریع علم و تکنولوژی است.
دوائی اظهار کرد: این جریان اصیل پیشرفت علم و فناوری باید از گذشته آغاز شده باشد. این تجربه در کشور ما وجود دارد و در برخی بخش‌ها نیاز به تکمیل است. این جلسه باید ما را به این مهم رهنمون کند.
حامی جایزه مصطفی(ص) هستیم و افتخار می‌کنیم
در ادامه این برنامه نیکوفر؛ قائم مقام همراه اول با تبریک ولادت حضرت محمد(ص) اظهار کرد: تامین مالی برای اعطای نشان عالی علم و فناوری به دو برگزیده در حوزه ICT برنامه ریزی شده و اهدا خواهد شد.
وی با تبریک به دو برگزیده دوره گذشته جایزه مصطفی(ص) پروفسور شکر اللهی و پروفسور گلنبه از رئیس دانشگاه تربیت مدرس برای برگزاری این مراسم تشکر کرد.
وی گفت: همراه اول به نمایندگی از مشترکین خود از اینکه حامی جایزه مصطفی(ص) باشد به خود افتخار می‌کند.
وی افزود: شرکت همراه اول به دنبال توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی در حوزه ICT است. امیدواریم با کمک دانشگاه تربیت مدرس فعالیت‌های علمی در حوزه تجاری سازی را تقویت کنیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.