جایزه مصطفی(ص) نمونه‌ای از تلاش موفق دانشمندان جهان اسلام است

جایزه مصطفی(ص) نمونه‌ای از تلاش موفق دانشمندان جهان اسلام است

یک‌شنبه, دسامبر 3, 2017 - 15:31 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) گفت: بنیاد علمی و فناوری مصطفی(ص)، در راستای مسئولیت‌های خود، با اعطای جایزه مصطفی(ص) به عنوان نمونه‌ای موفق تلاش دارد کانونی برای توجه جهانیان به توانمندی‌های جهان اسلام ایجاد کند.

به گزارش دیوان اقتصاد، مهدی صفارینیا در آیین اعطای دومین جایزه مصطفی(ص) که صبح امروز با حضور دانشمندان و شخصیت‌های علمی جهان اسلام در تالار وحدت تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز شاهد به ثمر رسیدن تلاش دو سال دبیرخانه برای برگزاری جایزه مصطفی(ص) هستیم گفت: جایزه مصطفی(ص) یک جایزه و جریان مردمی است و امروز جمعی از ارزشمندان جامعه اسلامی و جهان به این برنامه دعوت شدند تا شریک و همگام این حرکت بزرگ شدند و این افتخار و ثواب الهی نصیب ما شده است.
وی در ادامه افزود: در این راستا بنیاد علمی و فناوری مصطفی(ص) به همت اصحاب علم و فناوری ماموریت خود را ترغیب و حمایت از توسعه علم و فناوری قرار داده تا با اعطای جایزه مصطفی(ص) که یکی از نمادهای مهم شایستگی و برتری علم و فناوری در جهان اسلام است، از الگوهای علم و فناوری تجلیل کند، الگوهایی که توامان ضمن نقش آفرینی، در توسعه مرزهای دانش همتی شایسته را در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی تصویر می‌کند.
صفاری نیا تصریح کرد: بنیاد علمی و فناوری مصطفی(ص)، در راستای مسئولیتهای خود، با اعطای جایزه مصطفی(ص) به عنوان نمونه‌ای موفق تلاش دارد کانونی برای توجه جهانیان به توانمندی‌های جهان اسلام ایجاد کند.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) گفت: این بنیاد قصد دارد زنجیره ارزش‌آفرینی علم و فناوری را جاري کند و با تبیین گفتمان علم و فناوری در سطح جامعه، زمینه پرورش دانش‌آموزانی خلاق را ایجاد کند، تا از آن وادی، دانشجویانی تربیت یابند که از دانش، اندوخته‌اي ارزشمند، براي رفع چالش‌های انسان به ارمغان بياورند.
وی با اشاره به مسابقات نور یادآور شد: برگزاری 2 دوره مسابقه دانشآموزی نور در سطح دانش‌‌آموزان جهان اسلام و تولید بیش از 3هزار و 600 اثر علمی توسط تیم‌های دانش‌آموزی با این رویکرد بوده است، همچنین نشست‌های علمی دانشجویی نیز از همین هفته در سطح دانشگاه‌ها شروع شده است.
صفاری نیا ادامه داد: چنین رویکردی می‌تواند منجر به برگزاری نشست‌های علمی موثرتری برای شروع همکاری‌های علمی بین دانشمندان و پژوهشگران و حمایت از طرح‌های پژوهشی کاربردی شود؛ که با نگاهی مساله محور، ارائه راهکار براي حل مسائل جامعه و ارتقاي سطح رفاه عمومي را هدف قرار دهد. در اين راستا سلسله نشست‌های تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP)، با ابتکار بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و همکاری کشورهایی همچون مالزی و عمان، در کشورهای اسلامی آغاز شده، نمونه مناسبي به شمار مي‌رود.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) تاکید کرد: هم‌افزایی در علم و فناوری، همچون دوران طلایی تمدن اسلامی قطعاً رشد قابل توجهي در حوزه علم و فناوری را برای بشریت، به ارمغان خواهد آورد که از سرچشمه آن تمامی اقوام، سیراب و ملل اسلامی توانمندتر خواهند شد.
وی با بیان اینکه این هفته به نام جايزه مصطفی(ص) نامگذاری شده است گفت: برنامه‌هاي زير را در كنار آيين اعطاي جايزه خواهيم داشت که نشست‌ها و سخنرانی‌های علمی با حضور برجستگان علمی جهان اسلام در 10 دانشگاه در شهرهای تهران، اصفهان و مشهد، نشست سرمایه‌گذاران 8 کشور اسلامی با دانشمندان جهان اسلام در جهت تجاری‌سازی دانش و رفع نیازهای فنی و علمی جامعه، از جمله آن خواهد بود.
وی یادآور شد: همچنین لازم می‌دانم از بیش از 400 شخصیت حقیقی و 50 شخصیت حقوقی که در تامین مالی جایزه همراه بودند، تقدیر و تشکر نمایم. امیدوارم بتوانیم در آینده نزدیک با مشارکت امت اسلامی، بزرگترین صندوق مالی مشترك جهان اسلام در توسعه علم و فناوری را ایجاد کنیم و علم و فناوری را براي رفاه، امنیت و سلامت بشریت به خدمت گیریم به نحوی که آثار و برکات جایزه در آحاد اقشار جوامع اسلامی جاری و ساری شود.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) در پایان گفت: لازم می‌دانم از شورای سیاستگذاری که همواره راهنمای ما بودند، همکارانم در دبیرخانه جایزه، اعضای محترم كارگروه علمي، واقفين و خيرين و کمیته همکارهای علمی و فناوری سازمان همکاریهای اسلامی که در قطعنامه پایانی پانزدهمین نشست مجمع عمومی کامستک در سال جاری از جایزه مصطفی(ص) تقدیری شایسته انجام دادند، تشکر کنم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.