بانک آمریکا اعلام کرد که ارزهای رمزنگار یک تهدید جدی برای کسب و کار این بانک محسوب می شود.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
بانک آمریکا ارزهای رمزنگار را تهدید جدید کسب و کار خود می داند
بانک آمریکا ارزهای رمزنگار را تهدید جدید کسب و کار خود می داند

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ، بانک آمریکا ارزهای رمزنگار را ریسک جدی در تجارت خود اعلام کرد. این بانک بزرگ آمریکایی تلاش کرده تا استفاده از بیت کوین و سایر ارزهای مجازی را توسط مشتریان خود محدود کند.
بانک آمریکا اعلام کرد که ارزهای رمزنگار از چند منظر به عنوان تهدیدی جدی برای کسب و کار آن محسوب می شوند. تحلیلگران اقتصادی این بانک گفتند که خطر بازگشت میل مشتریان این بانک به ارزهای رمزنگار وجود دارد و ممکن است که مشتریان برای انجام امور تجاری خود با دیگر فعالان بازار، ارز رمزنگار را انتخاب کنند که این موضوع پر ریسک است.
کارشناسان بانک آمریکا معتقد هستند که ترویج ارزهای رمزنگار و سیستم های پرداخت نوین می تواند شرکت ها را مجبور به سرمایه گذاری برای گسترش محصولات خود به منظور حفظ رقابت آنها کند؛ ضمن اینکه بکارگیری گسترده از فناوری های نوین از قبیل خدمات اینترنتی، ارزهای رمزنگار و سیستم های پرداخت مستلزم سرمایه گذاری قابل توجه برای تغییر و تطبیق محصولات و خدمات فعلی ما است.
بانک گلمن ساچ اعلام کرد که از جمله مشکلات دیگر ارزهای رمزنگار، ردیابی آنها در تراکنش ها است که این موضوع بخشی از مسئولیت این بانک با توجه به قوانین مشخص شده از سوی اوفک (اداره کنترل دارایی های خارجی آمریکا) است.
بر پایه این گزارش، پیش از این بانک آمریکا، جی پی مورگان چیس و سیتی گروپ، استفاده از کارت های اعتباری را برای خرید ارزهای رمزنگار توسط مشتریان خود ممنوع کرده بودند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |






















































































