استراتژی اصلی بانک ملی ایران، خدمت به مردم است

مدیر عامل جدید بانک ملی ایران :

استراتژی اصلی بانک ملی ایران، خدمت به مردم است

سه‌شنبه, ژوئن 7, 2016 - 12:08 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

مراسم تودیع عبدالناصر همتی مدیر عامل سابق و معارفه محمدرضا حسین‌زاده مدیر عامل جدید بانک ملی ایران با حضور علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، جمعی از مسئولان اقتصادی و بانکی کشور و همچنین مدیران ارشد بانک ملی ایران در سالن همایش حافظ این بانک برگزار شد.

در این مراسم طیب‌نیا ضمن تقدیر از همتی اظهار داشت: وی زمانی مدیریت عاملی بانک ملی ایران را به عهده گرفت که این بانک با چالش‌های جدی مواجه بود و پذیرش این مسئولیت شجاعت و جسارت خاصی را می‌طلبید که بنده وجود این خصوصیات را در همتی می‌دیدم و مطمئن بودم که با درایت و مدیریت خوب خود خواهد توانست این بانک را در جهت تحقق اهدافش به پیش ببرد و نتایج مطلوبی نیز برای بانک به دست آورد.

طیب نیا  افزود: مدیر عامل بانک ملی ایران باید شخصی باشد پاکدست و این پاکدستی را به اثبات رسانده باشد و امروز خوشحالم که حسین‌زاده این مسیر صعود را از سطح مسئولیت‌های شعب تا رده‌های مدیریتی بانک طی کرده و به بالاترین رده این بانک که همان مدیریت عاملی است، رسیده‌اند. وی از خانواده نظام بانکی است و به مسائل بانکداری تسلط دارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین اظهار داشت: شما عزیزان از شرایط فعلی و حساس اقتصادی کشور آگاه هستید. در سال گذشته تمرکز تحریم‌ها متوجه نظام اقتصادی و بانکی کشور بود. دشمن با وضع تحریم‌ها و مخصوصاً تحریم نظام بانکی تکانه شدیدی را به اقتصاد کشور وارد کرد. تکانه دوم کاهش شدید قیمت نفت بود که از قیمت 105 دلار به 20 دلار کاهش یافت و این تغییر، آثار رکودی و تورم شدیدی را در کشور به وجود آورد.

وی گفت: تصمیم‌های غلط می‌توانست اثرات تخریبی، رکودی و تورمی شدیدی را به اقتصاد کشور وارد کند اما خوشبختانه ما توانستیم این شرایط بسیار سخت را با درایت و تدبیر مسئولان کشور به خوبی پشت سر بگذاریم و امروز شاهد کاهش تدریجی نرخ تورم هستیم و می‌بینیم که تورم نقطه به نقطه ما نزدیک به تک رقمی می‌باشد.

**کسب رشد اقتصادی 2/2 درصدی**

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: هر زمان قیمت نفت کاهش داشته هم تورم و هم رکود افزایش پیدا کرده است ولی خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های مثبت و عاقلانه در سال گذشته نه تنها با کاهش قیمت نفت، تورم و رکود افزایش پیدا نکرد بلکه شاهد افزایش رشد اقتصادی نیز بوده‌ایم. اگر امسال بتوانیم اقدامات موثری را انجام دهیم و به رشد اقتصادی 5 درصد برسیم می‌توانیم امیدوار باشیم که در آینده نه چندان دور به رشد اقتصادی 8 درصدی دست پیدا کنیم. متأسفانه طی 40 سال گذشته یکی از پایین‌ترین نرخ رشدهای اقتصادی را در دنیا داشته‌ایم ولیکن در سال آخر دولت تدبیر و امید به رشد اقتصادی 2/2 درصد رسیده‌ایم و یکی از مهم‌ترین درصد رشدهای اقتصادی را در بین کشورهای جهان داشته‌ایم.

وی ابراز داشت: امسال سال اساسی برای ما است، باید از رکود خارج شده و به سطح سال‌های قبل از تحریم برگردیم. باید تلاش کنیم درآمدهای مردم به میزان قبل از تحریم برگردد و زمینه‌های لازم را برای ارتقای سطح زندگی مردم ایجاد کنیم.

طیب‌نیا گفت: باید بتوانیم زمینه را برای حرکت به سمت رشد اقتصادی مستمر، درون‌زا و پویا فراهم کنیم. ما در این زمینه دو چالش عمده پیش‌رو داریم. یکی تنگناهای اعتباری است و دیگری مشکل بدهی‌های دولت که شرایط ما را سخت می‌کند. بدهی‌های دولت نابسامان است و ما به دنبال سروسامان دادن به این بدهی‌ها هستیم.

به گفته وی، برنامه‌ریزی مفصلی برای این منظور شده است و امیدواریم مجلس جدید نیز در این راه دولت را یاری کند تا بتوانیم سروسامانی را به وضع اقتصادی کشور بدهیم.

**سرمایه بانک‌ها باید افزایش یابد**

وزیر امور اقتصادی و دارایی ابراز داشت: در حال حاضر نرخ تورم به 10 درصد رسیده و نرخ سود تسهیلات، 22 درصد می‌باشد و این فاصله‌ای است که منطقی نیست و یقیناً به نفع اقتصاد کشور نیست و قطعاً این سود باید کاهش یابد تا بتوانیم شاهد شکوفایی در اقتصاد کشور باشیم.

وی گفت: باور قطعی دارم که مهم‌ترین اقدام جدی در کشور افزایش سرمایه نظام بانکی در کشور است و به همین منظور باید از محلی که هیچگونه آثار منفی برای کشور نداشته باشد سرمایه بانک‌ها را افزایش بدهیم و امیدواریم با راه‌حل‌هایی که اندیشیده شده بتوانیم سرمایه بانک‌ها و از جمله بانک ملی ایران را افزایش بدهیم.

طیب‌نیا افزود: وضعیت بازار سرمایه بهبود قابل توجهی پیدا کرده است. قطعاً بانک‌ها باید از بنگاه‌داری خودداری کنند و اموال مازاد آنها به فروش برسد. دولت و وزارت امور اقتصادی و دارایی از همه بانک‌ها و از جمله بانک ملی ایران انتظار دارد که در فروش اموال مازاد خود تلاش بیشتری داشته باشد.

**کاهش مطالبات غیر جاری بانک ملی ایران، موفقیت چشمگیری است**

وی ادامه داد: تلاش برای کاهش مطالبات غیر جاری انتظار دیگری است که دولت از بانک‌ها دارد و خوشبختانه مطالبات غیر جاری در بانک ملی ایران به 7 درصد رسیده است که این خود موفقیت چشمگیری است و این نشان‌دهنده این است که مسئولان بانک ملی ایران در این زمینه تلاش جدی و فوق العاده ای داشته‌اند و البته سایر بانک‌ها نیز در این زمینه کم و بیش تلاش‌هایی داشته‌اند و بعضاً به موفقیت‌هایی نیز دست پیدا کرده‌اند.

طیب‌نیا گفت: امسال قطعاً به رشد اقتصادی 5 درصدی دست پیدا خواهیم کرد. ما باید کاری کنیم که صنایع کوچک از حالت رکودی خارج شوند و این انتظاری است که دولت و فراتر از آن مقام معظم رهبری دارند. اعطای تسهیلات به تقاضاهای خرد با هدف تحریک تقاضا از جمله برنامه‌های جدی دولت است که بانک‌ها باید آنرا اجرا کنند.

طیب‌نیا در پایان گفت: از تلاش‌های دکتر همتی در مدتی که مسئولیت خطیر مدیریت عاملی بانک ملی ایران را بر عهده داشتند تقدیر می‌کنم و امیدوارم در مسئولیت جدید نیز که پیش از این 13 سال سابقه ریاست آنرا برعهده داشته‌اند موفق باشند. همچنین برای آقای حسین‌زاده که تجربیاتی طولانی در بانک ملی ایران دارند و از خانواده این بانک بزرگ و مردمی هستند آرزوی توفیق دارم و امیدوارم که در این بانک منشأ اثر باشند و بتوانند این بانک را به جایگاه والا و واقعی خود برسانند.

حسین‌زاده: استراتژی اصلی بانک ملی ایران، خدمت به مردم است

حسین‌زاده مدیر عامل جدید بانک نیز ضمن خیر مقدم به وزیر امور اقتصادی و دارایی و مسئولان بانکی کشور گفت: ابتدا لازم می‌دانم که از زحمات و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر دکتر همتی در مدت مسئولیت ایشان در بانک تقدیر کنم و موفقیت ایشان در مسئولیت جدیدشان را از خداوند متعال خواهانم .

همچنین از حسن اعتماد وزیر محترم اقتصادی و دارایی نسبت به خود تقدیر می‌کنم و امیدوارم که بتوانم پاسخگوی این اعتماد باشم و با پیش‌بردن اهداف بانک ملی ایران جوابگوی خون شهدا و جانبازانی باشم که در راه اعتلای کشور جمهوری اسلامی ایران از جان خود دریغ نکردند.

وی افزود: استراتژی اصلی بانک ملی ایران تکریم ، احترام و ارائه خدمات با کیفیت بالا به مردم است که این مهم با حمایت از تولید ، پشتیبانی از صنایع کوچک و کمک به اشتغال زایی میسر خواهد شد. مواردی که بر شمردم در واقع چکیده فرمایشات مقام رهبری است که در قالب اقتصاد مقاومتی بعنوان راهنما و چارچوب توسعه اقتصادی کشور ترسیم فرموده اند و ریاست جمهوری در سخنان خود عملی نمودن آن را مورد تاکید قرار داده اند که توسط وزیر محترم امور اقتصادی و دارائی راه های اجرائی نمودن اقتصاد مقاومتی ، ابلاغ و دستگاه های دولتی به اجرای صحیح آن مکلف شده اند . در بانک ملی ایران نیز موارد مذکور در سرلوحه امور مدیران و کارکنان خدوم این بانک قرار گرفته است و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی از جان و دل می کوشند.

**بانک ملی ایران همچون کوه استوار و مقاوم ایستاده است**

حسین‌زاده ادامه داد: همچنین ما باید از ظرفیت‌های بانک ملی ایران به طور کامل در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی استفاده کنیم. بانک ملی ایران به عنوان بزرگترین بانک جهان اسلام در طول زمان، فراز و نشیب‌های فراوانی داشته است و کماکان همچون کوه استوار و مقاوم ایستاده است.

وی در توضیح دلیل این استواری اظهار داشت : هم اکنون ۸۹ سال از تاسیس بانک ملی ایران می گذرد. این بانک ریشه در تاریخ این مرز و بوم دارد و حاصل قیام مردمی است که برای تاسیس آن خون دادند و شهدایی را تقدیم کرده اند . همچنین در طول حیات این بانک همکارانی از جان و دل کوشیده اند تا این بانک مقاوم و استوار باقی بماند. اکنون بانک ملی ایران یک میراث ملی و گرانبهاست که به مارسیده است و ما ضمن اینکه از آنان به نیکی یاد می کنیم و برای رساندن این بانک به سر منزل مقصود از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد تا آیندگان نیز از ما به نیکی یاد کنند.

**باید بانک ملی را رشد دهیم**

حسین‌زاده ادامه داد: ما باید با الگو قرار دادن همکاران پیش کسوت خود به دور از هر حاشیه ، یکدل و یک زبان در کنار هم برای مردم کشور خود خدمت کرده و برای آبادانی و پیشرفت کشور از جان و دل بکوشیم و با تحول گرائی ، نوآوری و خلاقیت موجبات پیشرفت بانک ملی ایران را فراهم کنیم .

مدیر عامل بانک ملی ایران افزود: مشتری مداری ، تکریم ارباب رجوع ، جذب حداکثر منابع ، وصول حداکثر مطالبات معوق و ارائه محصولات نوین موجب رشد، سربلندی و اعتلای بیش از پیش بانک ملی ایران خواهد شد .البته از هیئت محترم دولت ، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به ویژه وزیر محترم دارائی برای کمک به شبکه بانکی ، مخصوصا افزایش سرمایه بانک ، کمک و یاری می طلبم. با همدلی و همکاری یکدیگر می توانیم توسعه و پیشرفت بانک ملی ایران را محقق نمائیم.

وی گفت: امیدوارم که خداوند همه ما را در هر پست و مسئولیتی که قرار داریم توفیق دهد و با توکل به خداوند بتوانیم در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدم برداریم.

ر همتی: احیای شعار «هرجا سخن از اعتماد است، نام بانک ملی ایران می‌درخشد» هدف من بود

همچنین در این مراسم دکتر همتی نیز طی سخنانی ضمن تقدیر از حضور دکتر طیب‌نیا و دیگر مسئولان بانکی و اقتصادی حاضر در جلسه اظهار داشت: سی و سه ماه پیش وزیر محترم از بنده درخواست کردند که در شرایطی که بانک ملی ایران در شرایط سختی قرار داشت مسئولیت این بانک را قبول کنم و بنده نیز از آنجا که خود را سرباز نظام می‌دانم با دیده منت این مسئولیت را پذیرفتیم و از ابتدا سعی بر این داشتم تا شعار وزین و گرانبهای «هرجا سخن از اعتماد است، نام بانک ملی ایران می‌درخشد» را احیا کنم.

وی گفت: خوشبختانه در این مدت توسط مدیران و کارکنان بانک همراهی بسیار خوبی با بنده در پیشبرد اهداف بانک به عمل آمد. مطمئناً یکی از بی سابقه‌ترین دوران همزیستی و همراهی و همدلی مدیریت و کارکنان بانک ملی ایران در دوران مسئولیت اینجانب بود که در اینجا باید از تک‌تک یاران و همراهان خوب بانک ملی ایران تقدیر کنم و از همه عزیزان و همکاران گرامی می‌خواهم همانطور که بنده را در این مسئولیت خطیر همراهی کردند از این پس مدیر عامل جدید را یاری کنند تا بانک ملی ایران بتواند به موفقیت‌های هرچه بیشتر و به جایگاهی والاتر دست یابد. بنده برای مدیر عامل جدید که مسئولیت بسیار مهم و درواقع سختی را برعهده گرفته‌اند، آرزوی موفقیت می‌کنم.

کاهش NPL بانک ملی ایران به ۷ درصد

همتی افزود: همچنین در این دوران npl بانک از ۱۷ درصد به ۷ درصد رسید که به نوبه خود رکورد بسیار خوبی است و این موفقیت‌ها با همدلی و همراهی همه همکاران و مدیران بانک ملی ایران کسب می‌شد.

به گفته وی در رشد منابع نیز علی‌رغم اینکه رقابت بسیار نزدیک و سنگین بود ما رشد 60 درصدی منابع را داشته‌ایم به طوری که با بانک دوم 200 هزار میلیارد ریال فاصله داریم و رتبه اول در اختیار بانک ملی ایران است.

مدیر عامل سابق بانک ملی ایران تصریح کرد: نسبت منابع به کارکنان نیز از 23 میلیارد ریال به 40 میلیارد ریال رسیده است. بر این اساس می‌توان گفت منابع 60 درصد و سرانه 70 درصد رشد داشته است.

رفتن از بانک ملی ایران برای من بسیار سخت است

وی گفت: از دیگر اقدامات انجام شده در دوران مسئولیت بنده بحث ضابطه‌مند کردن پرداخت تسهیلات با نرخ سود منطقی بود. همچنین تحول گسترده در زیرساخت‌ها و نرم‌افزارهای بانکی در بخش IT و انفورماتیک انجام شد که در آینده نزدیک نتایج ملموس آن را خواهیم دید.

همتی افزود: تلاش کردم به واسطه لطفی که مسئولان اقتصادی کشور به بنده داشتند، سخنگوی کارکنان نظام بانکی باشم و از حقوق آنان دفاع کنم.

وی در پایان گفت: برای بنده رفتن از بانک ملی ایران بسیار سخت است و همه مسئولان اقتصادی و همکاران بانکی از من راضی باشند و خوشحالم که در این مدت ضمن خدمت به همکاران بانکی توانستم تجربیات گرانبهایی را کسب کنم.

در پایان این مراسم حکم مدیریت عاملی بانک ملی ایران توسط طیب‌نیا به حسین‌زاده اعطا شد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.