رییس کل بیمه مرکزی از تاسیس و فعالیت ۴ دفتر توسط بیمه گران خارجی در ایران خبر داد و افزود: یک درخواست دیگر برای راه اندازی دفتر توسط شرکت های خارجی نیز در دستور کار قرار دارد.
تاسیس ۴ دفتر بیمه خارجی در ایران
تاسیس ۴ دفتر بیمه خارجی در ایران
به گزارش دیوان اقتصاد،عبدالناصر همتی در گفتگو با ایبِنا با اعلام این خبر گفت: تاسیس این دفاتر البته به معنای فعالیت در ایران نیست، بلکه بیشتر برای آن است که بتوانند از شرکت های بیمه ایرانی کار بگیرند. وی تصریح کرد: شرکت های بیمه اروپایی برای آنکه در ایران فعالیت کنند یا باید در ایران شعبه دایر کنند یا سهام شرکت های ایرانی را بخرند.
رییس کل بیمه مرکزی خاطرنشان کرد: قبل از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، شرایط به خوبی در حال پیشرفت بود اما بعد از آن روند همکاری ها مقداری کُند شد. رییس شورای عالی بیمه گفت: ما حق بیمه برای پوشش های اتکایی به طرف های اروپایی را به یورو پرداخت می کنیم و در زمان بروز خسارت نیز به یورو این خسارت ها را دریافت می کنیم.
همتی گفت: بیشتر ذخایر ارزی بیمه مرکزی و شرکت های بیمه نیز به یورو است؛ با این حال برای پوشش برخی از ریسک های موجود در صنایع نیاز به دلار و سایر ارزها داریم که این موضوع باعث می شود تا حق بیمه مقداری گران تر شود.
وی با اشاره به اعطای مجوز به چند شرکت ایرانی برای پوشش اتکایی بیمه های زندگی اظهارداشت: ما پوشش های خوبی را از یکی از شرکت های بیمه اروپایی در زمینه بیمه های زندگی گرفتیم؛ این اجازه برای این داده شد تا شرکت های ایرانی با محصولات جدید بیمه گران اروپایی آشنا شده و آموزش های لازم را در این زمینه ببینند.
رییس شورای عالی بیمه در عین حال بیشتر مشکلات در روابط با بیمه گران اروپایی را مربوط به نقل و انتقال پول دانست و افزود: حق بیمه و دریافت خسارت نیازمند انتقال پول است و هنوز سیستم بانکی نتوانسته این مشکل را برای صنعت بیمه حل کند.
همتی تصریح کرد: با این وجود، حساب ویژه اتکایی را با قدرت حفظ کرده ایم و بخشی از پوشش های اتکایی را به آن می دهیم. رییس کل بیمه مرکزی اظهارداشت: در بحث واگذاری های اتکایی به طرف های خارجی حتما باید منافع دو طرف دیده شود و تا زمانی که این منافع لحاظ شود، به گسترش روابط بیمه ای ما با طرف های خارجی به ویژه اروپایی کمک خواهد کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد