«مشتری مداری»، اصلی که بر آن معتقدیم

«مشتری مداری»، اصلی که بر آن معتقدیم

کی لانی معاون مدیرعامل بانک تجارت پاسخگویی به مشتریان و صیانت از حقوق سهامداران و ذینفعان را از مهمترین برنامه‌های این بانک عنوان کرد.

 

 به گزارش دیوان اقتصاد، علی کی لانی در گفت‌وگویی با بیان اینکه شفافیت مالی و نظارت مستمر بر تمامی واحدها و پاسخگویی در اسرع وقت و مشتریان از برنامه‌های عملیاتی بانک تجارت محسوب می‌شود گفت: کارکنان ساعی این بانک بنا بر وظیفه ذاتی حفاظت از حقوق مشتریان، همواره تلاش دارند تا برآیند نهایی عملکردشان سودآوری، صیانت از حقوق سهامداران، مشتریان و ارتقای رضایتمندی عموم ذینفعان باشد.

کی لانی با بیان اینکه امنیت و کیفیت خدمات نقطه قوت هر بانکی می‌تواند به شمار رود افزود: بانک تجارت برای هموطنی که به بانک اعتماد کرده و دارایی خود را به امانت گذاشته است دقیق‌ترین اقدامات و برنامه ریزی ها را به اجرا درآورده تا همچون همیشه امانتداری خوشنام باشد. سیستم‌های نظارتی حضوری و غیرحضوری از طریق معاونت بازرسی در استان‌ها و همچنین سایت مستقر در مدیریت امور بازرسی بانک تجارت تمام تلاش خود را می‌نماید تا  تراکنش‌ها را به صورت دسته بندی و سطح ریسک مختلف، مورد نظارت قرار داده و برای پیشگیری از هرگونه تخلف احتمالی هوشیارانه عمل می‌کند. خوشبختانه بر اساس اعلام دستگاه‌های نظارتی کمترین آسیب را در زمینه سوء استفاده های مالی در بانک تجارت شاهد بوده‌ایم و البته در کنار نظارت سیستمی، بازرسی‌های مستقیم و حضوری از واحدها و شعب نیز به انجام می رسد.

معاون مدیرعامل بانک تجارت در ادامه این مصاحبه از استانداردسازی دایره رسیدگی به شکایات مردمی این بانک خبر داد و افزود: بانک تجارت در حوزه نظارت و بازرسی بار دیگر موفق به تمدید ممیزی سخت‌گیرانه استاندارد توفنورد آلمان (TÜV NORD) شد و از سوی دیگر سیستم شکایت این بانک با پاسخگویی منظم خود سال گذشته مورد تقدیر هیاتی که از بانک مرکزی در این رابطه به بانک تجارت مراجعه داشته‌اند قرار گرفته است. وی افزود: مشتریان بانک تجارت از چندین کانال مختلف از جمله سایت اینترنتی، تلفن گویا، شکایت حضوری، درج در نامه های کتبی شعب، سایت بانک مرکزی، مرکز ۱۵۵۴ و صندوق پست الکترونیک و به زودی از طریق ارسال پیامک می‌توانند شکایات، درخواست‌ها و پیشنهادات خود را ارائه دهند. البته ما از این شکایت‌ها استقبال می‌کنیم چراکه آن را فرصتی ارزشمند می‌دانیم برای بیان مسائل و مشکلات سازمان با کمترین هزینه و تلاش برای اصلاح فرایندها، بخشنامه‌ها و ارتقای خدمات و افزایش رضایتمندی مشتریان. ما معتقدیم بسیاری از مشکلات بانک را می‌توانیم از همین طریق متوجه شده و تصمیم صحیح بگیریم.

کی لانی افزایش مستمر امنیت اطلاعات را یکی دیگر از برنامه‌های بانک تجارت عنوان کرد و اظهار داشت: همانطور که می‌دانیم، در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد عملیات بانکی کشور خارج از شعب و به صورت الکترونیک و از طریق موبایل، اینترنت، و … انجام می‌شود. به همین نسبت لازم است نظارت بر تراکنش‌ها و حفاظت از حقوق مشتریان نیز در همین فضا صورت پذیرد. بانک تجارت در این زمینه اقدامات بسیار خوبی را به انجام رسانده و خوشبختانه با تلاش کارکنان بخش حفاظت IT این بانک، موفق به اخذ گواهینامهISMS شده است. وی تاکید کرد: در زمینه اطلاع‌رسانی به مشتریان به ویژه در زمینه کلاهبرداری های تلفنی که در رسانه‌های جمعی به آن اشاره می‌شود همچنان نیاز به فرهنگ‌سازی احساس می‌شود و در همین خصوص به عنوان نمونه مشتریان بدانند، هیچ زمان هیچ بانکی برای اطلاع از رمز دوم مشتری و حتی رمز اول کارت تماس نخواهد گرفت و چنین مواردی قطعا کلاهبرداری و تخلف خواهد بود.

رفع مغایرت حساب‌ها، اطلاعات و مشخصات حساب‌ها طی ماه های اخیر از دیگر برنامه‌هایی بود که معاون مدیرعامل بانک تجارت به آن اشاره کرد. وی در همین راستا گفت: همکاران ما در بازرسی بانک درسراسر کشور ماموریت یافته‌اند تا نسبت به پیگیری رفع مغایرت‌های حساب‌ها وارد عمل شده و همچنین کمیته‌ای در تهران به طور جدی پیگیری موضوع را دنبال کنند.

معاون نظارت مدیرعامل بانک تجارت در خاتمه این گفت‌وگو از تغییرات سیسماتیک در نحوه گزارش‌گیری بازرسان شعب این بانک خبر داد و افزود: علیرغم اطمینان خاطر نسبت به کارکنان خدوم شعب، تهیه گزارش‌های بازرسی شعب تجارت در راستای صیانت از حقوق مشتریان از وضعیت سنتی به صورت سیستم مکانیزاسیون درآینده نزدیک درخواهد آمد و هر بازرس در بازدید خود از شعبه باید کنترل‌های خود را از طریق سیستم و بر اساس سوالات طراحی شده مربوط به آن شعب انجام دهد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.