قاچاق گوشی نزدیک به صفر شد

قاچاق گوشی نزدیک به صفر شد

سه‌شنبه, ژولیه 17, 2018 - 08:19 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

به گفته رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال حاضر قاچاق گوشی نزدیک به صفر است و زمانی که از گمرک وارد می‌شوند، رجیستر شده‌اند.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایسنا، حسین فلاح جوشقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به گوشی‌هایی که با ارز دولتی وارد شده و امکان احتکار آن‌ها وجود دارد درباره پیشنهاد برای تعیین زمان رجیستری برای آن‌ها اظهار کرد: این پیشنهاد قابل تعاملی است و ما با کمیته رجیستری مطرح کردیم، البته ملاحظات فنی دارد و راهکارهایی داده شده که امیدواریم تا یک ماه آینده بررسی شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر  قاچاق گوشی نزدیک به صفر است و زمانی که از گمرک وارد می‌شود، رجیستر شده است. یک بحث‌ این است که اگر مدت زمانی گذشت و به بازار عرضه نشده و فعال نشود، ما با کمیته رجیستری هماهنگی‌هایی کردیم. ابتدا گوشی در گمرک ثبت می‌شود، سپس در سامانه‌ همتا و سامانه سازمان هم ثبت می‌شود و این فرآیندها باعث می‌شود گوشی که با ارز غیرقانونی عرضه شده شناسایی شود.

وزارت ارتباطات به دنبال ادامه حیات کدهای دستوری است

بانک مرکزی اعمال محدودیتی در این حوزه نداشته اما بانک‌ها صرفا یک سری محدودیت در بحث کدهای ستاره مربع ایجاد کردند.

حسین فلاح جوشقانی با اشاره به محدودیت‌های جدید در بحث کدهای USSD گفت: بانک مرکزی اعمال محدودیتی در این حوزه نداشته اما بانک‌ها صرفا یک سری محدودیت در بحث کدهای ستاره مربع ایجاد کردند؛ البته بانک مرکزی در جدیدترین دستور خود به شبکه بانکی قطع کارمزد به پرداخت‌های فاقد رمزنگاری را تاکید کرده است و وزارت ارتباطات به دنبال راهکاری برای ادامه حیات این حوزه است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که اعتقاد بانک مرکزی عدم ایمنی حوزه کدهای دستوری است، گفت: در حوزه کدهای دستوری از بهمن ماه سال گذشته تا به امروز از سوی وزارت ارتباطات با بانک مرکزی مذاکره شده اما مسئولان بانک مرکزی معتقدند این حوزه امن نیست و باید برای ادامه حیات ایمنی لازم را به دست بیاورد و وزارت ارتباطات به هیچ عنوان قبول ندارد که حوزه USSD نا امن است و تا به امروز هیچ مشکلی در این بستر ایجاد نشده است.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد: روش‌های جدیدی برای ایمنی حوزه کدهای دستوری برای بانک مرکزی ارسال شده و منتظر اظهار نظر بانک مرکزی هستیم اما هیچ گونه محدودیتی قابل قبول نیست؛ بحث کارمزد و هزینه صرفا به بانک مرکزی مربوط است‌.

وی گفت: با رمز نگاری کدهای دستوری بحث ادامه فعالیت و دریافت کارمزد برای شرکت‌های PSP ادامه پیدا می‌کند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.