ملی شو ۲ رونمایی شد

با حضور وزیر اقتصاد و نائب رییس مجلس؛

ملی شو ۲ رونمایی شد

وزير اقتصاد گفت:بانك ها بايد به سمت ديجيتال بانكينگ پيش بروند تا به اقتصاد هوشمند نزديك شوند.

به گزارش ديوان اقتصاد، فرهاد دژپسند گفت: اگربخواهيم قله چشم اندازي ترسيم كنيم و به آن دست يابيم بايد به سمت اقتصاد هوشمند حركت كنيم.
وي تصريح كرد:تحقق كامل اقتصاد هوشمند كار راحتي نيست و سخت است كه با افراد و كاغذ كمتر فعاليت كنيم
وي با اشاره به اين كه رفاهی که ناشی از فروش نفت دولتی باشد افتخاری ندارد اضافه كرد:باید به سوی برقراری رفاه دانش‌محور برویم.
تحقق کامل اقتصاد هوشمند کار راحتی نیست زیرا سخت است که با کاغذ و افراد کمتر فعالیت کنیم.
وزیر اقتصاد، یکی از مسائل و مشکلات بانکی را بالا بودن هزینه‌ها و بالا بودن تعداد شعبات عنوان کرد و گفت: باید تا می‌توانیم خدمات را به طور دیجیتالی و ٢٤ ساعته و ارزان تر ارائه کنیم.
دژپسند در مراسم ملی شو، افزود: بانک ملی به ویژه در دهه ٤٠ سرآمد بسیاری از تحولات بود و امروز در آستانه ٩٠ سالگی جوانگرایی و مدرن شدن را سرلوحه قرار داده است.
وی با بیان اینکه، بانک ملی بزرگترین بانک جهان اسلام است، تاکید کرد بانک ملی نشان داد که می‌توانیم از جوانان برای تحول استفاده کرده و قدرت جلب تحولات دیجیتال را داشته باشیم.
وزیر اقتصاد با اشاره به سرعت بخشی به توسعه تکنولوژیک و استفاده از اقتصاد هوشمند، گفت: بانک ملی در بانکداری الکترونیک گام های بزرگی برداشته اما باید از این مسیر هم عبور کرده و به سمت بانکداری دیجیتال رفت تا به سمت اقتصاد دیجیتال برود.
وی تصریح کرد: تحولاتی که امروز دیدیم از جمله سامانه سککوک می‌تواند نوید بخش تجارت الکترونیک و اقتصاد هوشمند به معنای راهبردی آن باشد.
وی افزود: اگر بانکداری دیجیتال شکل بگیرد ناخواسته بخش‌های دیگر را نیز همراه خود می‌کند زیرا اقتصاد ما بانک محور باشد.
وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: بانکداری الکترونیکی را نباید در چارچوب دولت الکترونیک دید. بانکداری الکترونیک می‌تواند به تجارت الکترونیک و در گام آخر به سمت اقتصاد دیجیتال برود.
وی خاطرنشان کرد: اگر این تحولات در کنار اصلاح نظام بانکی نباشد نمی‌تواند اهداف ما را محقق کند. تعصبات بخشی و منطقه ای را باید کنار گذاشت و بتوانیم از منابع کم خود به بهترین شکل استفاده کنیم.
وزیر اقتصاد در ادامه به بهره وری اشاره کرد و اظهار داشت: با منابع کم، خدمات زیاد و با هدف باید ارائه کرد. این موضوع باعث به وجود آمدن منابع جدید خواهد شد.
وی، رفاه حاصل از فروش نفت را نامناسب توصیف کرد و گفت: رفاهی خوب است که مبتنی بر دانش و ایجاد منابع جدید باشد. این موضوع نباید به آرزو برای ما تبدیل شود.
وی با بیان اینکه، بانک ملی با توانمندی بالا و بنگاه بزرگ نیازمندی‌های خود را از طریق استارتآپ ها انجام دهد و این امر دست یافتنی است، ادامه داد: اطمینان دارم که بانک ملی به سمتی خواهد رفت که ما هم از قدمت، هم مدرن بودن و هم مشتری محوری و اعطای تسهیلات آن مفتخر خواهیم شد.
محمد رضا حسن زاده مديرعامل بانك ملي گفت:امکان استفاده از کارت هوشمند ملی به جاي کارت های بانکی اجرایی شد و از اين پس می توان انواع خدمات بانکی را با این روش انجام داد.
رییس شورای هماهنگی بانکهای دولتی، از تبدیل کارتهای ملی هوشمند به کارتهای بانکی خبر داد و گفت:از این پس، با هماهنگی سازمان ثبت احوال، کارتهای ملی هوشمند در شبکه بانکی خدمات می گیرند.
محمدرضا حسین زاده گفت: بانک ملی به آحاد مردم تعلق دارد و همواره یک موسسه نهادساز بوده که تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه بانک ملی با ٣٣٠٠ شعبه داخلی و ٢٠ شعبه بانک خارجی نقش بی بدیلی در ایجاد ساختارها ایفا می کند، افزود: این درحالی است که بانک مرکزی یک برنامه ٤ بعدی را طراحی کرده است.
مدیرعامل بانک ملی ادامه داد: بانک ملی اکنون با حضور تیم های مختلف، محصولات پرشمار و نوینی را طراحی کرده که سوپرمحصول هایی را در حوزه بانک ارایه می کند، این در حالی است که نمونه برخی سامانه های بانکی و پرداخت های الکترونیکی طراحی شده در ایران، در دنیا بی نظیر است.
وی تصریح کرد: امروز محصولات بانکی با ارایه خدمات نوینی را معرفی خواهیم کرد که یکی از آنها کارت ملی هوشمند است که در سراسر کشور به عنوان کارت بانکی از این پس قابل استفاده است.
به گفته حسین زاده، سامانه سککوک برای تامین مالی اقتصاد راه اندازی شده است و در کنار آن، رمز بانکی یکبار مصرف نیز، مشتریان نظام بانکی را از هکرها مصون می دارد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.