نکات امنیتی در استفاده از بانکداری مجازی

نکات امنیتی در استفاده از بانکداری مجازی

دراین نوشتار چند نکته را برای حفظ امنیت شما در بانکداری اینترنتی یادآور می شویم.

به گزارش دیوان اقتصاد,آدرس سایت بانکداری مجازی در نوار آدرس مرورگر باید با https آغاز شده باشد. در صورت مشاهده هشدار عدم اعتبار گواهی (Certificate Error) در مرورگر خود از ادامه عملیات خودداری نمایید .
به آدرس بانکداری مجازی دقت کنید، هر آدرس دیگری غیر از bankpasargad.com و bpi.ir نامعتبر است. به آدرس های مشابه و نزدیک به آدرس سایت بانک دقت کنید.
تا آنجا که می توانید ازمکان های عمومی مانند کافی نت ها برای ورود به بانکداری مجازی استفاده نکنید. و در صورت استفاده از مکان های عمومی جهت ورود به بانکداری مجازی از صفحه کلید امن استفاده نمایید.
پس از استفاده از رایانه های عمومی و هر زمان که دیگر نیازی به استفاده از بانکداری مجازی خود ندارید، ابتدا در گوشه سمت چپ بالای صفحه از سیستم خارج شده و سپس پنجره مرورگر را ببندید.
اگر تلاش جهت ورود مشکوکی به حسابتان دیده شد، می توانید با مشاهده جزئیات فعالیت در صفحه بانکداری مجازی خود این مورد را بررسی نمایید؛ در صورت مشاهده آدرس آی پی مشکوک، اقدام پیشنهادی، تغییر نام کاربری و رمز عبور از طریق منوی "تنظیمات" می باشد.
از رمزعبور بانکداری مجازی خود در سایت‌های دیگر استفاده مجدد نکنید. استفاده مجدد از رمزعبور مهمترین عامل در به خطر افتادن حساب‌ها یا افراد است.
هرگز از طریق لینک های موجود در سایت های دیگر به سایت بانک مراجعه نکنید بلکه آدرس سایت را در محل مناسبش تایپ نمایید.
بانک پاسارگاد هیچ گاه در محل دیگری غیر از صفحه رسمی بانکداری مجازی نام کاربری و رمزعبور شما را مطالبه نمی کند. بنابراین به هیچ وجه نام کاربری و رمزعبور خود را در جای دیگر وارد نکنید.
نام کاربری و رمزعبور خود را با دقت انتخاب کنید. طوری نباشد که دیگران بتوانند آن را حدس بزنند. برای مثال اسم خودتان، سال تولد، شماره شناسنامه، نام شخصیت محبوب، مکان مورد علاقه و ... نباشد.
تعداد حروف رمزعبور خود را کمتر از 8 نویسه در نظر نگیرید و حتما در گذرواژه خود از حروف کوچک و بزرگ به همراه اعداد استفاده نمایید.
هنگام استفاده از اتصالات بی سیم (Wireless) امکان خطر رهگیری بیشتر می شود. تنها زمانی از اتصالات بی سیم استفاده کنید که کاملا از امنیت ارتباط اینترنتی خود مطمئن هستید.
مطمئن شوید که برنامه هایی چون آنتی ویروس روی رایانه تان به روز شده باشد.
هرگز اطلاعات مهم خود مانند شماره حساب، رمز، تاریخ تولد و غیره را از طریق پیام کوتاه ارسال نکنید.
قبل از اینکه تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار دهید یا آن را بفروشید، تمام اطلاعات شخصی و رمز و شماره حساب های بانکی خود را از حافظه آن پاک نمایید.
( سایر نکات قابل توجه در بهره برداری از خدمات بانکداری الکترونیک )
مشتری گرامی! پیامک هایی که ارسال اطلاعات بانکی شما نظیر رمز دوم عابر بانک را با عناوین و شگردهایی مانند برنده شدن در مسابقه ها و قرعه کشی ها درخواست می کنند، به قصد کلاهبرداری از شما می باشد. هرگز به این پیامک ها اعتماد نکنید.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.