با وجود تاثیر اختلاف نظرهای سیاسی، تجارت سنتی میان ایران و اروپا ادامه خواهد یافت

با وجود تاثیر اختلاف نظرهای سیاسی، تجارت سنتی میان ایران و اروپا ادامه خواهد یافت

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس معتقد است با وجود تاثیر اختلاف نظرهای سیاسی، تجارت سنتی میان ایران و اروپا ادامه خواهد یافت.

به گزارش دیوان اقتصاد,امیرهوشنگ امینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از گذشته تحولات سیاسی و بین‌المللی بر تجارت خارجی تاثیراتی داشته و برای مثال تحریم‌های یکجانبه امروز آمریکا، محدودیت‌هایی را برای تبادلات بانکی و پولی تجار ایرانی به وجود آورده است.
وی ادامه داد: با وجود تمام این محدودیت‌ها، آمارها از عملکرد سال گذشته نشان می‌دهد که تجارت ما با اروپا و به طور خاص انگلیس ادامه پیدا کرده و تجارت سنتی که از سال‌ها و دهه‌ها پیش وجود داشته، ادامه یافته است.
دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس با بیان اینکه در ماه‌های گذشته میزان تجارت میان ایران و اروپا کاهش یافته است، اظهار کرد: با وجود فشارهای سیاسی، این تصور که این تجارت به صفر برسد درست نیست، زیرا از گذشته دو طرف بخشی از نیازهای خود را از طریق یکدیگر حل کرده‌اند و شاید در شرایط فعلی این میزان محدود شود اما روال کار متوقف نخواهد شد.
امینی ادامه داد: پیش‌بینی ما این است که با وجود محدودیت‌ها، تجارت ادامه پیدا کند و در آینده سرانجام اقتصاد راهی برای پیشبرد برنامه‌های خود پیدا خواهد کرد. امید ما و تمامی فعالان اقتصادی این است که با رسیدن به راه حلی اختلاف نظرها میان طرفین برطرف شود و شرایط برای گسترش تجارت مشترک فراهم شود.
پس از خروج دولت ایالات متحده آمریکا از برجام در اردیبهشت سال ۱۳۹۷، اتحادیه اروپا اعلام کرد که همچنان از اجرای برجام حمایت خواهد کرد اما با این وجود در طول حدود یک و نیم سال گذشته، هیچ اقدام عملی و تاثیرگذاری از سوی این اتحادیه برای مقابله با تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا و کاهش فشار بر اقتصاد ایران اجرایی نشد.
ایران پس از چند مرحله اخطار سرانجام اعلام کرد که اجرای تعهداتی برجامی خود را تا زمانی که اروپا به شکل عملی از این توافق حمایت نکند، کاهش می‌دهد.
آمارهای تجاری منتشر شده از عملکرد ایران در سال جاری نشان می‌دهد که میزان تجارت با اعضای اتحادیه اروپا بسیار کاهش یافته و جز آلمان که پنجمین کشور صادرکننده کالا به ایران به حساب می‌آید، هیچ یک از کشورهای اروپایی در میان شرکای اصلی تجاری کشور قرار ندارند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.