معاون فناوری و ارتباطات بانک ملی از ثبت 20 هزار درخواست کارت اعتباری مرابحه (کام) در این بانک از ابتدای مهرماه امسال خبر داد و گفت: صورت حساب های این کارت ها یک ماهه صادر می شود.
ثبت 20هزار درخواست کارت اعتباری مرابحه از بانک ملی در سه روز
ثبت 20هزار درخواست کارت اعتباری مرابحه از بانک ملی در سه روز
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، «مسعود خاتونی» در آیین رونمایی از کارت های اعتباری بانک ملی در جمع خبرنگاران افزود: بانک ملی در صدور کارت ها برای مشتریان محدودی ندارد و آماده صدور این کارت به همه مشتریان خود است.
وی افزود: بانک ملی از خردادماه امسال تاکنون بیش از 200 هزار کارت اعتباری صادر کرده است که از این تعداد 72 هزار کارت در قالب عقد «مرابحه»، 70 هزار کارت «فراگیر» و 72 هزار کارت «خرید کالای ایرانی» است.
خاتونی اظهار داشت: برای کارت های مرابحه محدودیتی در خرید نوع کالا وجود ندارد اما دارندگان کارت خرید کالای ایرانی فقط باید کالای ایرانی خریداری کنند.
وی، بازه زمانی بازپرداخت کارت های خرید کالا ایرانی را سه ماهه عنوان کرد و افزود: در کارت های مرابحه، بازه بازپرداخت یک ماهه است و از روز نخست صدور کارت به فاصله یک ماه، صورت حساب صادر می شود؛ بنابراین تفاوتی نمی کند که فرد در ابتدا یا انتهای ماه از کارت استفاده کند.
وی ادامه داد: پس از صدور صورت حساب، مشتری هفت روز مهلت بازپرداخت دارد در غیر این صورت مبلغ تقسیط شده و سود به آن تعلق می گیرد.
معاون فناوری و ارتباطات بانک ملی افزود: برای سهولت دسترسی مشتریان، در سایت بانک ملی نیز امکان ثبت درخواست صدور کارت اعتباری دیده شده است.
وی یادآور شد: اعتبارسنجی مشتریان برای تعیین سقف کارت های اعتباری اعم از برنزی، نقره ای و طلایی براساس نوع حساب، گردش حساب و اعتباری مشتری در نزد بانک، انجام می شود.
خاتونی افزود: ضمانت های لازم برای دریافت این کارت ها همان مواردی است که در پرداخت تسهیلات از سوی بانکها مطالبه می شود با این تفاوت که اگر یکبار ضمانت های لازم را به بانک ارایه دهند، دیگر نیازی به ارایه مجدد آن نیست.
خاتونی یادآورشد: این کارت ها قابلیت گردشی دارند و فرد ۱۲ دوره می تواند از آن استفاده کند.
معاون فناوری و ارتباطات بانک ملی گفت: تا زمانی که قرارداد مرابحه بانک و مشتری برقرار است، کارت نیز اعتبار لازم را دارد.
وی درباره تمهیدات لازم برای نقد نشدن کارت توسط مشتری نیز اظهار داشت: در این زمینه زود است که قضاوت کنیم؛ هرچه زمان جلو برود و بازخوردها را از مشتریان بگیریم، می توان راهکارهایی را برای استفاده هدفمند از این محصول یافت.
خاتونی با بیان اینکه اعتبارسنجی مشتریان یک بار انجام می شود، ادامه داد: با توجه به کنترل های سامانه مکنا، وقتی شخص یک کارت اعتباری دریافت کند، دیگر امکان صدور کارت تکراری برای وی وجود ندارد.
وی افزود: شاید در آینده رویه ها تغیر و به سمت جمع جبری سقف اعتبار مشتری حرکت کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد