تغییر سیاست های بازار بین بانکی

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان خبر داد:

تغییر سیاست های بازار بین بانکی

سه‌شنبه, اکتبر 18, 2016 - 12:37 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان با بیان اینکه عملکرد بانک مرکزی در کاهش نرخ های بازار بین بانکی موثر بود، گفت: ایجاد استانداردهای بین المللی در بانک ها از الزامات است.

به گزارش دیوان اقتصاد ،عباس عسگرزاده در گفتگو با ایبِنا، درباره نقش بانک مرکزی در بازار بین بانکی نقش متعادل کننده ای در سال ۹۴ بود، گفت: عملکرد بانک مرکزی در کاهش نرخ موثر بود، اما اینکه بانک مرکزی آیا باید به این روش ادامه دهد را من فکر می کنم نباید ادامه یابد.

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان اظهارداشت: باید موضوع عرضه و تقاضا و تعادل در بازار ایجاد شود و اینکه به صورت دستوری و فرمایشی نرخی را کاهش دهیم، قطعا اگر بخواهیم به وضعیت متعادل برسیم دوباره آسیب خواهیم دید.

عسگرزاده ادامه داد: باید به این موضوع اعتقاد داشته باشیم که فرهنگ استفاده از ابزار بین بانکی را در کل شبکه بانکی کشور ایجاد کنیم و بانک ها معیارها و استانداردهای جهانی را رعایت کنند.

وی تاکید کرد: در عین حال نسبت ها باید کاملا رعایت شود و کنترل های داخلی به عنوان اصل حاکمیت شرکتی باید فراهم شود که اگر یک بانکی در مقطع بسیار کوتاه احتیاج به بازار بین بانکی داشته باشد بتوان در آن مقطع نرخ توجیه پذیر ارائه کرد.

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان اظهارداشت: مشکلی که در حال حاضر در بازار بین بانکی داریم به این دلیل است که برخی از بانک ها با مشکل درازمدت روبرو شدند و نسخه بانک مرکزی شاید برای دوره کوتاه مدت پاسخگو باشد.

به گفته عسگرزاده، بازار بین بانکی باید از سوی بانک مرکزی به صورت عادلانه کنترل و مدیریت شود و در زمانی که شبکه بانکی منابع مازادی را در حساب متمرکز وارد می کند، بانک مرکزی امتیازی را برای آن بانک در نظر بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: ولی هم اکنون این روند برعکس است و بانک مرکزی جریمه و خسارت را از بانک ها دریافت می کند ولی در زمانی که اضافه منابع وجود دارد، بانک مرکزی ریالی پرداخت نمی کند.

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان تصریح کرد: این موارد باید از سوی بانک مرکزی اصلاح شود و من اعتقاد دارم روندی که بانک مرکزی در پیش گرفته با سیستم های بین المللی سازگاری دارد.

عسگرزاده گفت: بانک ها برای حمایت مالی از کسب و کار و بنگاه ها باید استانداردهای بین المللی را ایجاد کنند و تا اینها ایجاد نشود قطعا یک شبکه داخلی جوابگوی نیازهای امروز کشور نخواهد بود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.