سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از بررسی تأمین سوخت زمستانه نیروگاههای کشور خبر داد و گفت: در جلسه روز گذشته کمیسیون، توان و ظرفیت سوخترسانی مجموعه وزارت نفت شامل شرکت ملی گاز و شرکت ملی پالایش و پخش مورد بررسی قرار گرفت.
هماهنگیهای خوبی برای تامین سوخت زمستانه صنایع انجام شد
هماهنگیهای خوبی برای تامین سوخت زمستانه صنایع انجام شد
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از خانه ملت؛ مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه (شنبه ۱۹آذرماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: روز گذشته جلسه فوقالعاده کمیسیون انرژی با دستور کار وضیعت سوخترسانی به نیروگاه در زمستان تشکیل شد. این درحالی است که در سال ۱۴۰۰ با تدبیر بالای دو وزارتخانه نفت و نیرو و پیگیری کمیسیون انرژی مجلس در قالب برگزاری جلسات متعدد، زمستان ۱۴۰۰ را بدون مشکل انرژی در مصارف خانگی و صنعتی پشت سر گذاشته و به دنبال دیگر تدابیر اتخاذ شده تابستان ۱۴۰۱ نیز کمترین مشکل را در تامین برق مردم داشتیم.
وی ادامه داد: اکنون نیز پیرو آن تجربه بسیار خوب، جلسهای برای تامین سوخت نیروگاهها در زمستان پیشرو تشکیل داده و گزارش مسئولان وزارت نیرو را درخصوص نیروگاهها و نیازمندهای آن استماع کرده، ضمن آنکه توان و ظرفیت سوخترسانی مجموعه وزارت نفت شامل شرکت ملی گاز و شرکت ملی پالایش و پخش نیز در این جلسه بررسی شد.
شریعتی بیان کرد: خوشبختانه در این جلسه هماهنگیهای خوبی انجام شد تا با همکاری دو وزارتخانه و پیگیری نظارتی کمیسیون انرژی، سال جاری نیز در تامین سوخت مشکل نداشته باشیم.
این نماینده مجلس با اشاره به ارائه راهکارهای کوتاه مدت و میان مدت برای تامین سوخت در کمیسیون متبوع خود، اضافه کرد: برای کاهش ناترازی به صورت ریشهای و افزایش تولید با سرمایهگذاری در بلندمدت نیز پیشنهاداتی مطرح شد؛ از جمله آنکه کمیسیون انرژی بر تشکیل «معاونت راهبردی مدیریت انرژی کشور» به صورت یکپاریچه ذیل ریاست جمهوری تاکید دارد، ضمن آنکه «صندوق بهرهوری انرژی» نیز باید در همین معاونت تاسیس شود لذا امیدواریم این مهم در لایحه بودجه ۱۴۰۲ از جانب وزارت نفت پیشنهاد شود و تصویب نهایی برسد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: این اقدامات کمک میکند در سالهای آینده با مدیریت و جلوگیری از مصارف بیرویه و برخی از اصلاحات در فرآیندها به ویژه اصلاح بازدهی نیروگاههای کمبازده کشور -که در «ماده ۱۰ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق» نیز دراین خصوص برای وزارتخانههای نفت و نیرو تکلیف ایجاد کرده است، به نتیجه مطلوب رسیده و سالهای آینده بدون نگرانی سوخت نیروگاهها تامین و بهرهوری بالا در تولید و تامین انرژی مورد نیاز کشور را داشته باشیم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد