مدیر عامل میربیزنس بانک ملی در بازدید از غرفه بانک ملی ایران در دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا، این بانک را حلقه اتصال با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی منطقه اوراسیا دانست.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
میربیزنس بانک، حلقه اتصال با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی منطقه اوراسیا
میربیزنس بانک، حلقه اتصال با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی منطقه اوراسیا

به گزارش دیوان اقتصاد، محمد حزار گفت: کشورهای اوراسیا و به خصوص روسیه از ظرفیت های اقتصادی بزرگی برخوردارند که می تواند برای بخش اقتصادی ایران جذاب باشد.
وی افزود: میربیزنس بانک نقش مهمی در مراودات مالی و بانکی میان تجار و فعالان اقتصادی دو کشور ایران و روسیه دارد.
مدیر عامل میربیزنس بانک تاکید کرد: کشور روسیه به دلیل تحریم های غرب، به واردات محصولات تولید شده در ایران علاقه دارد، بنابراین این نمایشگاه می تواند زمینه ساز آشنایی بهتر آنها با تولیدکنندگان ایران و همچنین بخش بانکی کشور باشد.
گفتنی است دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا از امروز به مدت چهار روز در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز بکار کرده است و بیش از ۱۰۰ شرکت صادراتی ایران در حوزههای مختلف در این نمایشگاه حضور دارند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |

























































































