رشد منابع، اولویت محوری بانک سینا در سال 1405 است

علی ابدالی:

رشد منابع، اولویت محوری بانک سینا در سال 1405 است

مدیرعامل بانک سینا، در سفر به استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز در نشستی با روسای شعب این منطقه، ضمن تأکید بر چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی نظام بانکی کشور، گفت: اصلی‌ترین و محوری‌ترین برنامه بانک سینا در سال جاری، جذب حداکثری منابع پایدار است.

به گزارش دیوان اقتصاد، علی ابدالی با اشاره به آخرین آمارهای عملکردی این بانک تصریح کرد: بر اساس آمار، بانک سینا در سال ۱۴۰۳ از لحاظ رشد منابع، موفق به کسب رتبه پنجم در بین بانک‌های کشور شد و این موفقیت در حالی به دست آمد که فضای رقابتی بانکی بسیار بالا بود و با توجه به عملکرد سال ۱۴۰۴ نیز پیش‌بینی می‌شود بانک سینا جزو بانک‌های برتر از حیث شاخص رشد منابع قرار گیرد.

ابدالی در ادامه با تأکید بر اینکه موفقیت‌های بانک سینا تصادفی و مقطعی نبوده است، خاطرنشان کرد: موفقیت‌ها و دستاوردهایی که امروز شاهد آن هستیم، نتیجه تلاش شبانه‌روزی و مستمر همکاران در سراسر کشور و همچنین تدبیر و سیاستگذاری صحیح در سطوح مدیریتی بانک است.
به گفته وی، رشد مطلوب بانک سینا مرهون برنامه‌ریزی دقیق و پرهیز از تصمیمات آنی و زودگذر بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح جزئیات طرح ۲۰۰ پلاس پرداخت و گفت: این طرح با هدف ارتقای جایگاه رقابتی و رشد سهم بازار بانک اجرا شد و خوشبختانه نتایج قابل قبولی به همراه داشت. امسال نیز طرح جذب منابع با اهداف متعالی‌تر و با اتکا به توانمندی‌ها و پتانسیل‌های بانک، اجرا خواهد شد.

مدیرعامل بانک سینا با بیان اینکه در کنار حجم منابع، ترکیب منابع نیز نقش تعیین‌کننده‌ای دارد، افزود: سیاست قطعی بانک سینا جذب منابع ارزان‌قیمت بوده و در حال حاضر، بیش از ۶۰ درصد از کل منابع بانک سینا را منابع ارزان‌قیمت تشکیل می‌دهد و این یک نقطه قوت کم‌نظیر در نظام بانکی کشور محسوب می‌شود.

ابدالی در بخش دیگری از اظهارات خود با قدردانی از همکاران به دلیل حضور در محل کار طی روزهای جنگ تحمیلی اخیر، گفت: همکاران بانک سینا همانند سایر بخش‌های نظام بانکی کشور، علیرغم وجود خطرات جانی و تهدیدات امنیتی، در محل کار خود حاضر شدند و هیچ‌گاه چرخه خدمات‌رسانی به مردم متوقف نشد.

وی در پایان تصریح کرد: بانک سینا امروز در یک مسیر صعودی و مستمر رشد قرار دارد و همزمان با تلاش برای افزایش سهم بازار، ارتقای کیفی خدمات و تجهیز زیرساخت‌های فن‌آورانه خود را نیز به طور جدی دنبال می‌کند.

گفتنی است در حاشیه این نشست، دکتر ابدالی به همراه آرش طاهرخانی مدیر منطقه آذربایجان شرقی از شعب میدان جهاد، امام خمینی(ره) و دارایی تبریز بازدید کرد و در جریان مسائل و دغدغه‌های عملیاتی این شعب قرار گرفت.

همچنین کبر جلیلی عضو هیئت مدیره و معاون بازاریابی و امور شعب و علیرضا برآور معاون اعتباری بانک که در این سفر حضور داشتند با همراهی معاون منطقه، از شعب چهارراه آبرسان و ایل‌گلی تبریز بازدید کردند و از نزدیک در جریان عملکرد این شعب قرار گرفتند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.