شرکت بیمه معلم در فروردین ماه امسال، 80 درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته حق بیمه تولید کرد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
رشد 80 درصدی پرتفوی بیمه معلم در دوران جنگ
رشد 80 درصدی پرتفوی بیمه معلم در دوران جنگ

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از خردوکلان، در حالی که این شرکت در نخستین ماه سال گذشته 6.2 هزار میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده بود، این رقم در سال جاری به بیش از 11.3 هزار میلیارد ریال رسید.
این شرکت همزمان با افزایش حق بیمه تولیدی، پرتفوی خود را نیز اصلاح کرده است، به طوری که سهم بیمه درمان در سبد فروش شرکت از 37 درصد در فروردین ماه سال گذشته به 30 درصد در سال جاری کاهش یافته است. کاهش سهم بیمه درمان می تواند به کاهش هزینههای شرکت در مدیریت ریسک بیانجامد.
همچنین کل خسارت پرداختی شرکت بیمه معلم در فروردین ماه امسال رشد 40 درصدی داشته است که در کنار رشد 80 درصدی حق بیمه تولیدی، بسیار چشمگیر است. که حاکی از تعهد به صیانت از حقوق برحق مشتریان است.
این ها در حالی است که فروردین ماه امسال، کشور درگیر جنگ با دشمنان آمریکایی و صهیونیستی بود. با این حال شرکت بیمه معلم با استمرار پشتیبانی بیمه ای از بخشهای آموزشی و درمانی، رسیدگی سریع به خسارات حوادث و درمان و نیز حضور میدانی در استان هرمزگان به منظور ادای دین به بازماندگان مدرسه شهدای میناب، روند خدمتگذاری خود را با سرعت بیشتر ادامه داد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،925,000 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,850,100,000 | |
| سکه تمام | 1,801,450,000 | |
| سکه نیم | 945,000,000 |























































































