بررسی عملکرد بازار صنعت بیمه کشور در ۴ ماهه نخست سال جاری نشان میدهد که تا پایان تیرماه حدود ۱۷.۹ میلیون بیمهنامه صادر شده و ۱۲.۵ میلیون فقره خسارت نیز پرداخت شده است.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
صدور ۱۷.۹ میلیون بیمهنامه
صدور ۱۷.۹ میلیون بیمهنامه

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایبِنا، براساس چکیده گزارش آماری پایگاه آماری صنعت بیمه در ۴ ماهه نخست سال جاری، صدور تعداد بیمه نامه ها و تعداد موارد خسارت به ترتیب ۲۷.۱ درصد و ۳۲.۲ درصد بیشتر از چهار ماهه نخست سال گذشته بوده است.
درحالی که افزایش تعدادی صدور بیمه نامه ها می تواند نشانه خوبی از روند فرهنگ سازی برای مردم و خروج کشور به ویژه صنایع از وضعیت «کم بیمه گی» باشد اما همزمان افزایش ۳۲.۲ درصدی تعداد موارد خسارت پرداختی نیز جای نگرانی است.
**۸۸.۵ هزار میلیارد ریال؛ حق بیمه تولیدی تا پایان تیرماه
بررسی های انجام شده نشان می دهد که در مدت مورد اشاره مبلغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی به ترتیب در حدود ۸۸.۵ و ۵۴.۹ هزار میلیاردریال است.
سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه به ترتیب ۶۴.۹ درصد و ۵۹.۵ درصد بوده است.
همچنین رشد حق بیمه تولیدی و رشد خسارت پرداختی (نسبت به مدت مشابه سال گذشته) به ترتیب ۱۶.۳ و ۱۸.۲ درصد بوده است.
چکیده گزارش آماری صنعت بیمه نشان می دهد که نسبت خسارت بازار با یک واحد افزایش (در مقایسه با چهارماهه اول سال قبل) به ۶۲ درصد رسیده است.
**سهم ۳۹.۸ درصدی بیمه ثالث از پرتفوی حق بیمه تولیدی
پایگاه آماری صنعت بیمه اعلام کرده که سهم ۳ رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، درمان و زندگی به ترتیب ۳۹.۸، ۱۹.۷ و ۱۶.۱ درصد از پرتفوی حق بیمه تولیدی در بازار است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |

























































































