حجت بهاریفر ضمن گرامیداشت روز بیمه، این روز را به بیمهگران، بیمهگذاران، شبکه فروش و فعالان صنعت بیمه تبریک گفت.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تبریک مدیرعامل شرکت سهامی بیمه "ما" به مناسبت گرامیداشت روز بیمه
تبریک مدیرعامل شرکت سهامی بیمه "ما" به مناسبت گرامیداشت روز بیمه

به گزارش دیوان اقتصاد ، بهاریفر مدیرعامل شرکت سهامی بیمه "ما" در مورد جایگاه صنعت بیمه در زندگی بیان داشت: زندگی روزمره انسانها همواره با خطرات و حوادثی مواجه است که بیمه با فراهم کردن راه حلی مطمئن و در حقیقت تجلی روح تعاون و همکاری، در زمان بروز بلایا و حوادث، یاریگر آنهاست. از سوی دیگر صنعت بیمه، با توجه به نقش آن بعنوان یک نهاد مالی در کاهش ریسک، بر اقتصاد کلان و رشد اقتصادی کشور تأثیر انکار نا پذیری خواهد داشت.
بیمه پیکی است که آسایش و آرامش همه اقشار مردم در همه زمینههای زندگی را بشارت داده و آنها می توانند با خیالی آسوده برای آیندهای روشن گام بردارند.
اینجانب به اتفاق همکارانم، مفتخریم که درآسودگی خیال مردم شریف سرزمین عزیزمان، ایران، سهمی بر عهده داشته و به عنوان یک شرکت معتبر با پشتوانهای قدرتمند در خدمتشان باشیم.
روز بیمه بهانهای است که تلاش صادقانه کلیه فعالان صنعت بیمه و فعالیت مستمر در سایه تجربه ارزنده نیروهای حرفهای را ارج نهاده و گرامی بداریم.
اکنون در آستانه 13 آذر ضمن تبریک این روز، مراتب قدردانی خود از تلاش کارکنان، نمایندگان و کارگزاران شرکت سهامی بیمه "ما" در سراسر کشور ابراز داشته و از خدای بزرگ توفیق خدمت گذاری در این صنعت بزرگ را خواستارم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |






















































































