"رفع بحران ناترازی؛ فقط یک شعار بدون عمل!"

"رفع بحران ناترازی؛ فقط یک شعار بدون عمل!"

در حالی که رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در یازدهمین همایش بانکداری نوین ناترازی اقتصادی کشور را مهم‌ترین بحران حکمرانی می‌داند و دولت را به رفع آن فرا می‌خواند، اما این ادعاها بیشتر به یک شعار بی‌عمل شباهت دارد تا راه‌حل‌های عملیاتی و اجرایی.
 

 

به گزارش دیوان اقتصاد،  شمس‌الدین حسینی از ناترازی اقتصادی کشور به عنوان مهم‌ترین بحران حکمرانی یاد کرد و گفت: «ناترازی مرکب در کشور از بخش‌های مختلف عبور کرده و به بحران‌های جدیدی دامن زده است. امروز با بحران‌هایی در بخش انرژی، پرداخت‌ها و سایر حوزه‌ها روبه‌رو هستیم.»

حسینی افزود: «در پنج سال گذشته، ایران از صادرکننده خالص سوخت به واردکننده خالص تبدیل شده و تنها ۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای تهاتر سوخت در نظر گرفته شده است

وی همچنین به عقب‌ماندگی کشور در حوزه‌های دیجیتال و نوین مالی اشاره کرد و از محدودیت‌های اعمال‌شده بر ارزهای دیجیتال انتقاد کرد.

حسینی تأکید کرد: «با محدود کردن فناوری‌های نوین، تنها به تقویت بازار سیاه و انحرافات منجر می‌شویم. در حالی که باید سریعاً پول‌های دیجیتال را طبقه‌بندی کرده و راهکارهای قانونی مناسبی برای آن‌ها اتخاذ کنیم

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، اشاره‌ای به استفاده دانشجویان از ارزهای دیجیتال داشت. او گفت: «وقتی این موضوعات را به دانشجویانم تدریس می‌کردم، دانشجویانم بیت‌کوین خریداری کرده و از درآمد حاصل از آن ماشین می‌خریدند. مردم امروز از رمزپول‌ها استفاده می‌کنند و این موضوع جذاب است. با ممنوع کردن آن مشکلی حل نمی‌شود.»

 حسینی از این مثال برای نشان دادن رویکرد نادرست سیاست‌گذاران در مقابله با تکنولوژی‌های نوین استفاده کرد و تأکید کرد که به جای محدود کردن این فناوری‌ها، باید راهکارهای قانونی و نظارتی مناسبی برای آن‌ها ایجاد کرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.