مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالای ایران گفت: با توجه به اینکه زیرساخت های معاملاتی بازار مشتقه از دو ماه آینده تغییر میکند، برنامه ۲۴ ساعته شدن معاملات مشتقه و گواهی سپرده طلا را در چند فاز اجرایی خواهیم کرد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
معاملات گواهی و مشتقه طلای بورسی در مسیر ۲۴ساعته شدن
معاملات گواهی و مشتقه طلای بورسی در مسیر ۲۴ساعته شدن

به گزارش دیوان اقتصاد، رحمان آراسته گفت: بورس کالا برنامه ویژه و گسترده ای در حوزه طلای آبشده شروع کرده تا بعد از اخذ مجوزهای لازم و سپری شدن مراحل قانونی، طلاهای آبشده در اختیار مردم به اوراق بهادار تبدیل و با کمترین سرمایه، امکان سرمایه گذاری در این حوزه فراهم شود.
وی افزود:با توجه به حمایت های سازمان بورس و اوراق بهادار از ابزارسازی و اوراق بهادارسازی کالاها در بورس کالای ایران، در آینده ای نزدیک، هر ابزار با هر میزان دارایی و هر درجه از ریسک پذیری و ریسک گریزی را در بورس کالا طراحی می کنیم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |























































































