در جریان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملی صنایع مس ایران پرداخت ۳۷۰ ریال سود نقدی به ازای هر سهم به تصویب رسید.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تقسیم سود ۳۷۰ ریالی به ازای هر سهم فملی
تقسیم سود ۳۷۰ ریالی به ازای هر سهم فملی

به گزارش دیوان اقتصاد، این مجمع بعدازظهر سهشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۸۹ درصدی سهامداران در محل پژوهشگاه صنعت نفت به ریاست محمد آقاجانلو، رئیس هیأت عامل ایمیدرو برگزار شد.
دستور جلسه این مجمع شامل ارائه گزارش عملکرد هیأت مدیره و گزارش حسابرس و بازرس قانونی مربوط به سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، تصویب صورتهای مالی، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی اصلی و علیالبدل برای سال مالی ۱۴۰۴، تصمیمگیری درخصوص نحوه تقسیم سود، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهیهای رسمی، تعیین پاداش اعضای هیأت مدیره، حقالزحمه اعضای غیرموظف و کمیتههای تخصصی هیأت مدیره بود که همگی مورد بررسی و تصویب سهامداران قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، روزنامه «دنیای اقتصاد» به عنوان روزنامه رسمی شرکت برای سال ۱۴۰۴ برگزیده شد و مؤسسات حسابرسی «وانیانیک تدبیر» و «آگاهان» به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی انتخاب شدند.
در پایان، در این مجمع اعضای اصلی و علیالبدل هیأت مدیره نیز انتخاب گردید.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 224,630 | |
دلار | - | 869,800 |
لیر | 21,100 | |
پوند | 1,113,300 | |
یوان | 114,200 | |
یورو | 934,300 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 778,300,000 | |
سکه تمام | 699,800,000 | |
سکه نیم | 421,600,000 |