معاون شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه هر مصوبهای توسط کمیسیون تنظیم مقررات تصویب شود، منافع شرکتهای FCP و منافع مشترک را در نظر میگیرد، گفت: اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبهای برای ارائهی سرویس نامحدود ارئه دهد، ساختار دریافت اینترنت از زیرساخت و واگذاری به مشترکان تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
تغییر ساختار واگذاری اینترنت
تغییر ساختار واگذاری اینترنت
به گزارش دیوان اقتصاد،داوود زارعیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال حاضر ناظر بر این است که اینترنت به صورت حجمی فروخته شود، افزود: البته این مصوبه در حالی است که ما تعداد زیادی مشترک نامحدود داریم. طبیعتا اگر سازمان تنظیم مقررات رادیویی مصوبهای را در راستای ارائه اینترنت نامحدود تصویب کند، در تعرفهها و تعامل شرکتهای PAP و FCP با شرکت ارتباطات زیرساخت تغییر ایجاد میشود.
وی در ادامه با اشاره به مشترکانی که همچنان قرارداد با اینترنت نامحدود دارند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان تهران اینترنت نامحدود دریافت میکنند. مشترکان با شرکت مخابرات قرارداد با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بستند که با این قرارداد سرعتشان پایین است، بنابراین امیدواریم مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی تصویب شده و مشترکان قراردادهایی با سرعت بالا با ما ببندند تا کیفیت اینترنت برایشان افزایش یابد.
معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با تاکید بر تغییر ساختار واگذاری اینترنت در صورت تغییر مصوبه رگولاتوری بیان کرد: در حال حاضر شرکتهای FCP اینترنت را به صورت حجمی خریداری کرده و بر مبنای آن به شرکت زیرساخت پول پرداخت میکنند، بنابراین باید به همین ترتیب هم بفروشند. قطعا اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبهای برای ارائهی سرویس نامحدود ارئه دهد کل ساختار واگذاری اینترنت در کشور تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
زارعیان همچنین خاطرنشان کرد: با تغییر مصوبه سازمان، شرکتهای PAP به شکل دیگری از زیرساخت و تامینکنندگان اینترنت را خریداری میکنند و همچنین به شیوه جدید واگذار خواهند کرد، بنابراین به نظر میرسد مصوبه جدید میتواند یک هماهنگی بین آنچه که PAP ها و FCPها خریداری میکنند، با آنچه واگذار میکنند، ایجاد کند. مخابرات نیز در حالی که معتقد است در مصوبه جدید هم منافع شرکتهای FCP و هم منافع مشترک در نظر گرفته میشود، قطعا آن را اجرا خواهد کرد.
وی با اشاره به بستههای جدید شرکت مخابرات ایران با واگذاری فیبر نوری، اظهار کرد: ارائه بستههای اینترنتی بستگی به این دارد که مشترک چه سرعتی را خریداری کند. برخی از مشترکان ممکن است درخواست سرعت پایین داشته باشند و برخی نیز اینترنت نامحدود با سرعت بالا بخواهند. باید دید آیا سازمان حداقل سرعتی را تعریف میکند که مشترکان اینترنت با سرعت ۶۴ و ۱۲۸ کیلوبیت نگیرند یا خیر. همه این مسائل بستگی به این دارد که سازمان چه مصوبهای تصویب کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد