عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با تأکید بر اینکه دلیل تفکیک بخش بازرگانی از وزارت صنعت و معدن باید مشخص شود، گفت: این کار نیازمند ۶ ماه مطالعه و کار کارشناسی است.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
دلایل تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت مشخص نیست
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران :
دلایل تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت مشخص نیست

به گزارش دیوان اقتصاد،اسدالله عسگراولادی در گفتوگو با فارس در مورد ارائه لایحه تفکیک وزارتخانه ادغام شده صنعت، معدن و تجارت به مجلس، گفت: این کار نیازمند بررسی و کار کارشناسی است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه باید دلیل تفکیک روشن شود، افزود: همچنین باید مشخص شود که وظایف وزارتخانههای بازرگانی و صنعت و معدن که قرار است تشکیل شود، چیست.
وی با تأکید بر اینکه تفکیک بخش بازرگانی از صنعت و معدن باید فعلا به حالت تعلیق درآید، گفت: با مطالعه و تحقیق باید مشخص شود که این کار به مصلحت اقتصاد است یا خیر و اگر مصلحت بود، انجام شود و در غیر این صورت نباید انجام شود.
عسگراولادی بیان داشت: به نظر میرسد، این کار باید 6 ماه به عقب بیفتد تا کارهای مطالعاتی در رابطه با آن انجام شود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |



















































































