املاک و مستغلات مازاد موسسه اعتباری ملل از طریق مزایده عرضه می‌شود

فرصت ویژه برای سرمایه‌گذاری؛

 املاک و مستغلات مازاد موسسه اعتباری ملل از طریق مزایده عرضه می‌شود

مؤسسه اعتباری ملل در نظر دارد املاک و مستغلات مازاد خود را با وضعیت موجود در سطح کشور، از طریق مزایده عمومی واگذار کند.

به گزارش دیوان اقتصاد، متقاضیان می‌توانند در ساعات ۷:۰۰ الی ۱۴:۳۰  با شماره ۰۲۱۴۱۶۳۹۴۳۲ تماس گرفته یا به نشانی تهران، خیابان شیراز جنوبی، بین بزرگراه همت و کردستان، نبش خیابان رضوان، پلاک ۷، طبقه سوم اداره املاک و ساختمان مراجعه و پیشنهاد خود را حداکثر تا تاریخ 1404/12/7 تحویل و رسید دریافت کنند.

شایان ذکر است، مبلغ سپرده شرکت در مزایده معادل پنج درصد مبلغ پایه مندرج در آگهی است که باید به حساب اعلام‌شده در برگ شرایط واریز و اصل رسید همراه با فرم‌های تکمیل‌شده ارائه شود.

همچنین متقاضیان می‌توانند برای مشاهده جزئیات مورد واگذاری و دریافت برگ شرایط مزایده به پایگاه اینترنتی رسمی مؤسسه با نشانی https://melalbank.ir مراجعه نمایند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.