عضو هیات رییسه مجلس گفت: کمرنگ کردن نقش ارزهای غربی از جمله دلار در مبادلات با ترکیه آغاز شده و امیدواریم در مراحل بعدی با سایر کشورها از جمله روسیه و آذربایجان توافقاتی در این زمینه داشته باشیم.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
حذف دلار از مبادلات مالی با روسیه و آذربایجان در دستور کار
حذف دلار از مبادلات مالی با روسیه و آذربایجان در دستور کار

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از خانه ملت، محمدحسین فرهنگی، در خصوص حذف دلار در مبادلات بینالمللی ایران با سایر کشورها، اظهارداشت: موضوع برجام از آغاز با تهدید بدعهدی آمریکاییها مواجه بود و حتی در زمان رییس جمهور سابق آمریکا برخی از تحریمهای جدید تمدید و اعمال شد.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در آن مقطع زمانی با اجماعی که آنها موفق شده بودند علیه ایران ایجاد کنند مواجه بودیم، گفت: جریان اتفاقات اخیر عملا آن اجماع را برای حداقل مدتی طولانی منتفی کرد.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای مهم در پیش روی ما برای کاهش اثرگذاری تحریمها کمرنگ کردن نقش ارزهای غربی از جمله دلار است، اضافه کرد: با توافقی که با ترکیه صورت گرفته این کار آغاز شده و امیدواریم در مراحل بعدی موفق شویم با کشورهای مانند روسیه و سایر کشورهای همسایه مانند آذربایجان در این راستا توافقاتی را داشته باشیم و نقش ارزهای غربی مخصوصا دلار را بیاثر کنیم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |
























































































