سخنرانی های علمی جایزه مصطفی(ص) در دانشگاه اصفهان برگزار شد

با مشارکت دانشكده علوم زيستي دانشگاه اصفهان

سخنرانی های علمی جایزه مصطفی(ص) در دانشگاه اصفهان برگزار شد

پنج‌شنبه, دسامبر 7, 2017 - 22:51 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

پروفسور شاهين؛ رییس دانشکده ژنتیک و مهندسی زیست دانشگاه Yeditepeاستانبول از مهمانان دومين آيين اعطاي جايزه مصطفي(ص) در دانشگاه اصفهان به ايراد سخن پرداخت.

به گزارش دیوان اقتصاد، در اين جلسه سهيلا رهگذر؛ معاون پژوهشي گروه زيستشناسي دانشگاه اصفهان، مجید اسماعيلي؛ مديرگروه زيست شناسي دانشگاه اصفهان و چندین تن از اعضاي هيات علمي این دانشگاه حضور داشتند.
احسانپور از اعضاي هيئت علمي دانشگاه اصفهان با اشاره به زندگي پروفسور شاهين گفت: از جمله فعاليتهاي علمي پروفسور شاهين ميتوان به نوشتن 340 مقالات علمي در نشريات بينالمللي و فعاليت وي در دانشگاه اوهايو ايلات متحده آمريكا اشاره کرد.
وي ادامه داد: حضور پروفسور شاهين باعث خوشحالي و دلگرمي ما خواهد بود و ما به عملكرد وي در حوزههاي زيستشناسي در ابعاد بينالمللي كاملا آگاه بوده و قدردان تلاشهاي علمي و مفيد وي هستيم.
در ادامه پروفسور شاهين؛ رییس دانشکده ژنتیک و مهندسی زیست دانشگاه Yeditepeاستانبول ضمن تشكر ويژه از دبيرخانه جايزه مصطفي(ص) بخاطر دعوت وي به ايران و ملاقات با پژوهشگران دانشگاه اصفهان گفت: تركيه نيز همانند ايران داراي دانشگاههاي دولتي و غيردولتي است كه دانشگاه Yeditepe، يكي از قديميترين دانشگاههاي مطرح غيرانتفاعي تركيه در شهر استانبول است.
شاهين در ادامه بيان كرد: زمينه فعاليت من در حوزهي علوم زیستی و كشاورزي است كه فعاليتهاي بسياري در اين حوزه داشتهام. آمار و ارقام در حوزه كشاورزي به ما نشان ميدهد كه در آينده نزديك به علوم زیستی و كشاورزي در وسعت گستردهتري نيازمند خواهيم بود؛ چون امروزه براي كشاورزي از مواد غذايي بسياري استفاده كرده و محصولات كثيري بدست ميآوريم.
اين استاد دانشگاه تركيه در ادامه گفت: روز به روز هزينههاي كشاورزي در ارقام صد ميليارد دلاري افزايش پيدا ميكند؛ باروركنندههاي زيستي، فراهمكنندههاي مواد غذايي هستند كه اين مشكل را ميتوانند برطرف كنند و موادغذايي گياه را در خاك تامين كنند. ما در تركيه از 3000 باكتري و 1000 قارچ براي ثبت نيتروژن كه از چالشهاي مهم كشاورزي است، استفاده كرديم.
وي در ادامه اين جلسه به ايدههاي مختلفي كه در دانشگاه Yeditepe تركيه انجام شده است اشاره كرد و گفت: برخي از پروژههاي من در شيلي و انگلستان انجام مي شود و نتايج آن مثبت و موفقيتآميز بوده و باعث جلب توجه بسياري از رسانهها شده است.
شاهين خاطرنشان كرد: ما در دانشگاه Yeditepe به آينده اميدوار بوده و تلاش ميكنيم اين روشهاي علمي را در كشور خودمان و در سطح بينالملل نيز گسترش داده تا بتوانيم سهم علمي خود را ادا كرده باشيم.
لازم به ذكر است كه در پايان اين همايش با اهداي لوحي از طرف مسئولين دانشگاه اصفهان از پروفسور شاهين؛ رییس دانشکده ژنتیک و مهندسی زیست دانشگاه Yeditepeاستانبول تقدير و تشكر شد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.