تا دو هفته آینده مستند افق بانکداری آینده به بانک‌ها ابلاغ می شود

تا دو هفته آینده مستند افق بانکداری آینده به بانک‌ها ابلاغ می شود

پنج‌شنبه, فوریه 28, 2019 - 22:43 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

معاون وزیر اقتصاد اعلام کرد: وزارت اقتصاد مستندی تدوین کرده که افق بانکداری آینده و مدلی همراه با اهداف و ملزومات مشخص شده در آن ارائه شده که ظرف دو هفته آینده به بانک‌ها ارائه می‌شود.

به گزارش دیوان اقتصاد، عباس معمارنژاد در نشست هم اندیشی مدیران نظام بانکی اظهار داشت: وزارت اقتصاد در این زمینه برنامه‌ریز است و نهایتاً بانک‌ها باید امور را در این حوزه عملیاتی کرده و مدل کسب و کار، چشم انداز و استراتژی‌هایشان را به سمت تحول دیجیتال بازنویسی کنند تا نقشه راهی برای رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب تدوین شود.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه فعالیت بانک‌ها را بر اساس شاخص‌های این مستند بررسی خواهیم کرد، افزود: این کار برای این است که خدمات مناسب‌تر با کیفیت بهتر و با قیمت پایین‌تر به مشتری ارائه شود و برای بانک نیز منفعت اقتصادی ایجاد کنیم.
معمارنژاد خاطرنشان کرد: اجرای سیاست‌های دولت در بانک‌ها با وجود اینکه زیان‌دهی ادامه پیدا کند امکان‌پذیر نیست و باید در مدل‌های کسب و کاری هر اقدامی با سنجش درآمد و هزینه انجام شود.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه نیاز به اتحاد استراتژیک داریم، تصریح کرد: این اتحاد می‌تواند میان بانک‌ها با یکدیگر یا با بازیگران جدید در این اکوسیستم شکل بگیرد که اگر این کار انجام نشود بخشی از کار از دست بانک‌ها گرفته می‌شود و سودآوری بانک‌ها زیر سوال می‌رود.
وی تاکید کرد: نیاز به مدیریت اثربخش همراه با هوشمندسازی تصمیمات مدیریتی داریم که این کار با تجزیه و تحلیل اطلاعات و بررسی شاخص‌هایی که در این زمینه وجود دارد امکان پذیر است.
معمارنژاد با بیان اینکه کل هزینه بانک‌های دولتی در حوزه فناوری اطلاعات حدود دو هزار میلیارد تومان در سال است، یادآور شد: طبق پژوهشی که توسط پژوهشکده پولی و بانکی انجام شده متوسط هزینه در حوزه فناوری و اطلاعات نسبت به درآمدهای بانک‌ها در ایران ۲.۵ تا سه درصد است که در دنیا این رقم به ۵.۵ تا ۷ درصد می‌رسد.
وی افزود: ترکیب هزینه‌ها در بانک‌های ایرانی نیز به این شکل است که ۴۵ درصد صرف سخت‌افزار، ۴۰ درصد صرف ایجاد کانال‌هایی برای ارائه خدمات به مشتریان، ۷ درصد صرف نرم افزار و ۵ تا ۶ درصد صرف منابع انسانی می‌شود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.