آخرین اقدام‌ها برای راه‌اندازی بازار تأمین مالی جمعی

آخرین اقدام‌ها برای راه‌اندازی بازار تأمین مالی جمعی

محسنی مبنای تأمین مالی در بازار تأمین مالی جمعی برای هر طرح را حداکثر 2 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود:مستندات ناشر «شپلی»پیرامون استفاده از اطلاعات نهانی برای عده ای در صورت وجود مستندات بررسی خواهد شد.

به گزارش دیوان اقتصاد,بهنام محسنی در گفت و گو با فارس پیرامون آخرین اقدام‌های صورت گرفته برای راه اندازی بازار تأمین مالی جمعی (Crowdfunding) عنوان کرد: هم اکنون کارگروه ارزیابی تأمین مالی جمعی در فرابورس تشکیل و جلساتی را برگزار کرده و در حال تدوین استاندارد مناسب برای موضوع تأمین مالی پلتفرم‌ها در غالب تأمین مالی جمعی است.

معاون بازارهای خارج از بورسی شرکت فرابورس از ارائه درخواست پذیرش از سوی دو پلتفرم برای تأمین مالی جمعی خبر داد و گفت:بررسی درخواست پذیرش این پلتفرم‌ها به محض جمع بندی استانداردهای مورد نیاز از سوی کارگروه تأمین مالی جمعی کارگروه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تجهیز سامانه معاملاتی مجزا برای معاملات بازار کراود فاندینگ در مراحل پایانی است، افزود: به دلیل برخورداری پلتفرم‌ها از بستر نرم افزاری و سخت افزاری ، فرابورس تلاش می‌کند تا با همان اکوسیستم فقط انجین یا موتور محرکه مورد نیاز را برای تأمین مالی جمعی فراهم کند.

به عبارتی سامانه متمرکزی به عنوان لایه درونی وهسته معاملات ارائه شود و لایه‌های بیرونی با حداکثر اختیار عملی در اختیار پلتفرم‌ها قرار گیرند تا ضمن حفظ ساختار شکلی آن‌ها تغییر چندانی در اکوسیستم‌ها ایجاد نشود.

محسنی مبنای تأمین مالی در بازار تأمین مالی جمعی برای هر طرح را حداکثر 2 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در مجموع طرح باز برای تأمین مالی هر پلتفرم نباید بیش از 20 میلیارد تومان باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد:کراود فاندینگ‌ها در تمام دنیا مکان جمع آوری مبالغ خرد هستند و بطور مشخص تأمین مالی جمعی برای کسب و کارهای کوچک و متوسط در فرابورس پیش خواهد رفت.

ناظر بازار پایه پیرامون رخدادهای اخیر در نماد پلی اکریل و توقف دیر هنگام این نماد پس از اعلام گزارش شفاف سازی گفت: در مورد بازار پایه با رویدادهای های متعددی مواجه هستیم که برای هر شرکتی باید موضوع‌های مختلف را بر اساس همه رویدادها و مقاطعی که رخ داده بررسی کرد.

وی ادامه داد: اطلاعاتی که در روز 5 شنبه دوم اسفند ماه جاری از سوی ناشر "شپلی" تهیه و درساعت 13 روز شنبه چهار اسفند ماه در کدال منتشر شد در نهایت منجر به بررسی معاملات آن روز در معاونت بازار فرابورس شد. نتیجه اینکه مشخص شد عرضه‌ای که از سمت سهامدار عمده در این نماد در روز معاملاتی شنبه رخ داده باشد وجود نداشته و یا اینکه ارتباط مشخصی از بابت موضوع اطلاعات نهانی شناسایی نشد.

محسنی با درخواست از سهامداران برای رصد بازار سهام واعلام ناهنجاری‌های مستند به ناظر بازار فرابورس گفت: سهامداران به عنوان بازوهای اصلی نظارت بر بازار نه تنها در مورد نماد "شپلی" بلکه در مورد سایر نمادها و با توجه به عدم تقارن اطلاعاتی در بازارپرریسک پایه ، ناهنجاری‌های موجود را به نهاد ناظر اطلاع رسانی کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: اینکه ناشر پلی اکریل به موقع اطلاع رسانی کرده یا خیر، جدای از بحث معاملات این ناشر است اما اینکه آیا افرادی اطلاعات نهانی داشته‌اند یا نه بطورحتم مستندات بطور مجزا مورد بررسی خواهند گرفت.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.