نشست تبیین طرح اعتباری ویژه تولید بانک صادرات ایران «طراوت» برگزار شد

نشست تبیین طرح اعتباری ویژه تولید بانک صادرات ایران «طراوت» برگزار شد

نشست تبیین طرح اعتباری ویژه تولید بانک صادرات ایران «طراوت» با تشریح دستورالعمل‌ نحوه تحریک عرضه و تقاضای محصولات واحدهای تولیدی کشور در سال رونق تولید در محل برج سپهر و همزمان از طریق وب‌کنفرانس برای مسولان اعتباری شبکه شعب بانک صادرات ایران برگزار شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، در این نشست که با حضور معاون اعتباری، معاون شعب و بازاریابی، مدیر امور شعب تهران و البرز، رئیس اداره کل اعتبارات، رؤسا و معاونین اعتباری حوزه‌های ارزی و ریالی، شعب ممتاز و کارشناسان اعتباری مدیریت شعب مناطق تهران برگزار شد، اهداف، مزایا، اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول طرح و دستورالعمل‌های نحوه اجرایی طرح «طراوت» برای مسولان اعتباری شبکه شعب بانک تبیین شد.
معاون اعتباری بانک در این نشست گفت: بانک صادرات ایران همزمان با نام‌گذاری سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، دغدغه استمرار تولید و احیای اعتبار در معاملات را دارد و تسهیل فروش نسیه و فروش اعتباری راه حل مناسبی برای حمایت از رونق تولید است.
امیر یوسفیان افزود: افزایش تقاضا برای بالا بردن سقف اعتبارات از سوی استان‌ها طی سال ٩٧ و افزایش حداقل ١٠٠ درصدی نیاز به سرمایه درگردش واحدهای تولیدی در کنار چشم‌انداز کمبود ٣٠ درصدی منابع بانکی برای حمایت از تولید، از مهمترین انگیزه‌های ارائه طرح «طراوت» بوده است.
وی گفت: پیش‌بینی‌ می‌شود منابع نظام بانکی در سال جاری حداکثر ٥٠ درصد بتواند افزایش داشته باشد و با وجود ٢٠ درصد آورده مشتری، واحدهای تولیدی کشور برای استمرار تولید حداقل به ٣٠ درصد سرمایه در گردش بیشتر نیاز دارند از این رو در صورتی که نتوان این حجم از منابع را برای آنها تامین‌کرد، اثر غیرمستقیم آن به صورت افزایش مطالبات غیر جاری بانک‌ها را تهدید می‌کند.
یوسفیان ایجاد فضای قابل اعتماد جهت مبادلات تجاری و مالی برای واحدهای اقتصادی و فراهم کردن زمینه ادامه فعالیت آنها و تحریک تقاضا را در نهایت منجر به استمرار اشتغال موجود ارزیابی کرد.
معاون اعتباری بانک صادرات ایران گفت: در قالب طرح طراوت واحدهای تولیدی که محصولات خود را به صورت نسیه به خریداران در ازای اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت‌دار صادره توسط شعب بانک صادرات ایران بفروشند، می توانند از تسهیلات ریالی در قالب عقد خرید دین برای تنزیل اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت‌دار گشایش ‌شده در شعب این بانک یا تامین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای مذکور از طریق گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی به پشتوانه اعتبارات اسنادی گشایش شده در شعب بانک استفاده کنند.

اهداف طرح اعتباری ویژه تولید بانک صادرات ایران «طراوت»:
١-تسهیل در امر فروش محصولات واحدهای تولیدی (فروش به صورت نسیه حداکثر ٣٦٠ روز در قبال گشایش اعتبار اسنادی داخلی ریالی مدت دار بانک صادرات ایران به نفع واحد تولیدی).
٢-تسهیل در امر خرید مواد اولیه واحدهای تولیدی (امکان خرید نسیه تا ٦ ماه در قبال اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت دار بانک صادرات به نفع فروشنده توسط واحدهای تولیدی)
٣-تامین نقدینگی واحدهای تولیدی در قالب عقد خرید دین اعتبارات اسنادی گشایش شده در شعب بانک صادرات ایران
٤-تامین سرمایه در گردش از طریق گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت دار به اتکای اعتبارات اسنادی گشایش شده در شعب بانک صادرات ایران
٥-افزایش تقاضای کل، برای خرید کالاهای تولید داخلی.

مزایای طرح برای مشتری:
١-اولویت دادن به بخشهای تولیدی جهت استفاده از تسهیلات و تعهدات بانکی
٢-تسهیل و تسریع در تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی
٣-افزایش سهم بخش تولید از اعتبارات بانکی (تسهیلات و تعهدات)
٤-کاهش هزینه های تولید از طریق کاهش هزینه های مالی واحدهای تولیدی به واسطه استفاده از اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت دار به جای تسهیلات بانکی

مشمولین طرح:
١-واحدهای تولیدی (اشخاص حقیقی یا حقوقی)
٢-فروشندگان مواد اولیه به واحدهای تولیدی (اشخاص حقیقی یا حقوقی)
٣-بنکداران و خریداران عمده محصولات واحدهای تولیدی (اشخاص حقیقی یا حقوقی)
٤-خرده فروشان و مصرف کنندگان نهایی محصولات تولیدی (اشخاص حقیقی یا حقوقی)




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.