مدیرعامل بانک اقتصادنوین هدایت نقدینگی جامعه به سمت بخشهای مولد و مانعزدایی و حمایت از تولید در جهت تحقق اهداف کلان اقتصادی کشور را مهمترین رسالت نظام بانکی دانست.
مانعزدایی و پشتیبانی از تولید، راهبرد محوری بانک اقتصادنوین در تخصیص منابع بوده است
مانعزدایی و پشتیبانی از تولید، راهبرد محوری بانک اقتصادنوین در تخصیص منابع بوده است
به گزارش دیوان اقتصاد، علیرضا بلگوری، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بانک اقتصادنوین در حمایت از تولید گفت: بانک اقتصادنوین در سال ۱۳۹۹، با پرداخت ۶۹۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات به پروژههای راهبردی و پیشران تلاش کرده است، نقشی اثربخش در نظام اقتصادی کشور داشته باشد.
وی با اشاره به تحریمهای ظالمانه و شرایط خاص اقتصاد کشور در سال ۱۳۹۹ گفت: در سال گذشته همسو با اولویتهای اقتصادی کشور، بانک اقتصادنوین تامین مالی صنایع راهبردی، استراتژیک و ارزآور را بهصورت جدی در دستور کار خود قرار داد و در این راستا پروژههای ملی متعددی را تامین مالی کرد که از این بین صنایع پتروشیمی، خودروسازی، فلزات اساسی، غذایی و دارویی بیشترین سهم را از خدمات اعتباری این بانک داشتند.
بلگوری کارنامه بانک اقتصادنوین در حمایت از تولید را بسیار درخشان توصیف کرد و متذکر شد: در سال گذشته به پشتوانه اعتماد روزافزون مشتریان و ارائه خدمات با کیفیت، بیشترین رشد در افزایش منابع را در میان بانکهای خصوصی تجربه کردیم و به همین نسبت تسهیلات بانک هم بیش از ۱۲۰درصد افزایش یافت و خوشحالیم که توانستیم با تخصیص بهینه این منابع، پاسخی شایسته به اعتماد سپردهگذاران و سهامداران بانک بدهیم و هم نقش ذاتی خود در اقتصاد کشور را به درستی ایفا کنیم.
مدیرعامل بانک اقتصادنوین شناخت صنعت و نیازهای مشتریان و ارائه راهکار در سریعترین زمان ممکن را مهمترین مزیت بانک اقتصادنوین در تامین مالی صنایع بزرگ دانست و افزود: مانع زدایی و حمایت از تولید تنها با درک اهمیت تولید و آثار آن در افزایش سطح رفاه عمومی و نیز باور به مسئولیت و توانمندیمان در نقشآفرینی در توسعه همهجانبه کشور امکانپذیر است.
وی در پایان تصریح کرد: بانک اقتصادنوین در سال ۱۴۰۰ نیز سیاست راهبردی خود در حمایت و هموارسازی مسیر تولید را ادامه داده و با تمام توان و ظرفیت خود از پروژههای ملی و راهبردی کشور پشتیبانی خواهد کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد