معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در بررسی های انجام شده توانستیم ۶۰ هزار دستگاه ماینر قاچاق کشف کنیم.
۶۰ هزار دستگاه ماینر قاچاق کشف شد
۶۰ هزار دستگاه ماینر قاچاق کشف شد
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از مهر، مصطفی پورکاظم شایسته امروز در نشست خبری در مورد وضعیت فعالیت دستگاههای ماینر در کشور اظهار داشت: در حال حاضر هیچ قانونی درباره استفاده از انواع ماینرها نداریم، چند سال گذشته مصوبهای از سوی هیأت وزیران ابلاغ شد که استانداردهایی برای مجوز برق، صنعت و … مشخص شد. پس از این مصوبه نکتهای به میان آمد که ماینر وارداتی داریم یا تمام ماینرها قاچاق محسوب میشوند.
معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: طبق بررسیهای انجام شده مشخص شد ذیل گروههای کالایی لوازم کامپیوتری در گمرک تعدادی ماینر وارد کشور شده و از آنها استفاده میشود.
وی ادامه داد: مجموعه کشفیات قاچاق ماینر و میزان واردات ماینر و پروندههای گذشته بررسی و احصا شد. بر اساس مصوبه جدید قرار بر این شد که واردکنندگان خود اظهاری کنند و عوارض و مالیات را بپردازند.
شایسته گفت: تاکید میکنم دیگر هیچ پروندهای که شامل مصوبه گذشته باشد، وجود ندارد و هیچ پرونده جدیدی هم شامل آن مصوبه نمیشود و زمان خود اظهاری هم گذشته است. اگر فردی بتواند مجوزهای مربوطه را دریافت کند واردات ماینر آن شامل قاچاق نمیشود.
وی در مورد میزان کشفیات ماینر قاچاق گفت: ۶۰ هزار ماینر در کشفیات خود داشتهایم که باید درباره امحا یا استفاده از آن تصمیم گیری کنیم.
۳۰۰ سایت متخلف مسدود شد
شایسته در ادامه در مورد فروش کالای قاچاق در فضای مجازی گفت: ما سایتهای متخلف را شناسایی کردیم و ۳۰۰ سایت متخلف مسدود که بعد از اصلاحی رویه سایت به برخی از آنها اجازه فعالیت دادیم
معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه بخشی از فروش قاچاق در فضای مجازی انجام میشود افزود: با توجه به اینکه فضای مجازی برای برخی از افراد محل کسب و کار شده است ما در برخورد با سایتها با احتیاط و دقت کامل عمل میکنیم. ما در حال رایزنی با وزارت ارتباطات برای ایجاد ساز و کاری جهت مدیریت این فضا هستیم.
وی ادامه داد همچنین در مورد پیامکهایی که به صورت انبوه در مورد فروش کالاهای قاچاق میشود نیز با وزارت ارتباطات صحبت کرده و به دنبال مسدود کردن این شمارهها هستیم.
شایسته گفت: همچنین در رابطه با سایتهای شبهه دار دستورالعملی را تهیه کردهایم که به زودی ابلاغ میشود.
وی در مورد سایتهای واسطه فروش نیز گفت: برخی از سایتها کالا را از یک سایت بزرگ خارجی میخرند و به صورت واسطه از طریق فضای مجازی میفروشد، فرایند فعالیت این بخش بررسی شده و با توجه به اینکه از طریق درگاههای پرداختی فروش انجام میشود با بانک مرکزی جهت نظارت و مدیریت این حوزه مذاکره کردیم. البته این سایتهای واسطه تذکرهای لازم را دادهایم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد