رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به این که اولویت ما اصلاح آیین نامه ها است گفت:در بحث مقررات زدایی در آیین نامه 90 در راستای نظارت بیشتر ؛عملکرد کارکنان کلیدی بصورت مدون اضافه شد همچنین آیین نامه 102 بعد از توقف طولانی در دستور کار شورای بیمه قرار گرفته است که امیدواریم تا پایان سال نهایی شود.
اصلاح آیین نامه اولویت اصلی صنعت بیمه
اصلاح آیین نامه اولویت اصلی صنعت بیمه
به گزارش دیوان اقتصاد؛مجید بهزاد پوردر نشست خبری با اشاره به این که نسبت به دیگر صنایع از ثبات برخورداریم افزود: در حال حاضرصنعت بیمه با پیاده سازی نظم نوین در دوره گذارمی باشد ودر حال پی ریزی آن در اقتصاد کشور هستیم. رئیس کل بیمه مرکزی تصریح کرد: بحث انتشار اوراق بهادار بیمه ای از سال 99 مطرح بود و آیین نامه مشترکی نیز با سازمان بورس تنظیم شد اما متاسفانه به دلایلی این اتفاق نیافتاد اما از ابتدای امسال مصوبه جدیدی را برای انتقال مالکیت از شورای فقهی بورس گرفتیم و انتشار را بر عهده شرکت ها گذاشتیم .امیدواریم در آینده گام جدی تری برداریم و در زمینه بیمه های اتکایی ظرفیت های جدیدی ایجاد کنیم.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت:دربحث نوع آوری بیمه تکافل را به صورت یک محصول ارایه کردیم و امیدواریم در ادامه با بهره گیری از تجارب بتوانیم تحت قالب یک نظام بیمه ای معرفی کنیم.
رئیس کل بیمه مرکزی از طرح های "بیمانی"، "کروکی آنلاین"، "سوئیچ بیمه" و "سامانه کنترل تخلفات" به عنوان پروژه های مهم نهاد ناظر صنعت بیمه عنوان کرد و افزود: این پروژه ها با همکاری نهادهای ذیربط نظیر راهنمایی و رانندگی و دستگاه های دیگر به مرحله اجرا درمی آید که علاوه بر اهمیت آن در افزایش ضریب نفوذ بیمه به ساده سازی خدمات بیمه ای نیز منتهی خواهد شد.
وی میزان تولید حق بیمه صنعت بیمه کشور را در 10 ماهه امسال 140.6 همت با 53.6 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل عنوان کرد و یادآور شد: در این مدت 58.4 میلیون فقره بیمه نامه صادر شده که نسبت به مدت مشابه پارسال 3.1 درصد بیشتر شده است.
بهزادپور در عین حال میزان خسارت پرداختی تا پایان دی ماه امسال را 73.3 همت با 55.4 درصد رشد نسبت به سال گذشته و تعداد خسارت های پرداختی را در این مدت 56 میلیون فقره با 23.9 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل ذکر کرد.
وی همچنین با تاکید بر این نکته که بیمه مرکزی باید به سمت نظارت و مدیریت فضای صنعت بیمه و توسعه آن سوق پیدا کند و از عملیات بیمه گری دوری کند، اظهار داشت: در اتکایی اجباری هم مبنای بیمه مرکزی بر کاهش عدد است ولی با ملاحظات سندیکای بیمه گران، سرعت کاهش سهم خود در اتکایی اجباری را کم کردیم ولی نظر ما بر این است که عددد نهایی را کاهش دهیم و صرفا عددی را به عنوان ابزار نظارتی نگاه خواهیم داشت.
به گفته بهزادپور، کاهش تصدی بیمه مرکزی منوط به ظرفیت سازی در حوزه اتکایی، ایجاد شرکت های جدید و مجوزهای موقتی است که به شرکت های بیمه مستقیم داده شده است.
رییس کل بیمه مرکزی همچنین از ورود مستقیم این سازمان به قراردادهای ایثارگران و فرهنگیان خبر داد و گفت: این قراردادها به نحوی تنظیم شد که اجرای آنها هم برای شرکت های بیمه و هم برای دولت امکان پذیر باشد.
رییس کل بیمه مرکزی در پاسخ به این سوال درباره سرنوشت نهایی شرکت بیمه توسعه گفت: اعتقاد شخصی من این است که این شرکت باید به صنعت بیمه کشور برگردد.
مجید بهزادپور با بیان این نکته که بیمه توسعه به دلیل اشتباهاتی که انجام داده به اندازه کافی مجازات شده است، تاکید کرد: اکنون دیگر زمان آن است که این شرکت فعالیت خود را از سر بگیرد و دوباره به جمع شرکت های بیمه کشور اضافه شود.
وی با اشاره به این نکته که بیمه توسعه در زمان پرداخت خسارت همکاری خوبی داشت و تلاش کرد که در این راه همراه بیمه مرکزی و دیگر نهادهای متولی باشد، ادامه داد: تقریبا بخش عمده ای از خسارت های مردم پرداخت شده و تعداد کمی باقیمانده است که با همکاری قوه قضاییه و بیمه ایران در حال جمع بندی هستیم.
رییس کل بیمه مرکزی تاکید کرد: نظر شخص بنده این است که این شرکت باید به صنعت بیمه برگردد ولی این بازگشت منوط به طی مسیر لازم و سپس طرح و تصویب در شورای عالی بیمه است.
وی در عین حال در پاسخ به این سوال نقدینه که نظر سهامداران بیمه توسعه در این زمینه چیست گفت: سهامداران نیز مایلند تا این شرکت فعالیت خود را در صنعت بیمه دوباره آغاز کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد