سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل بانک رفاه کارگران به استان فارس

به مناسبت هفته دولت

سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل بانک رفاه کارگران به استان فارس

هم‌زمان با گرامیداشت هفته دولت، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه اسماعیل للـه‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران، با هدف افتتاح و بازدید از چندین طرح اقتصادی و تولیدی و تبیین راهکارهای نوین حمایت مالی از بخش تولید، وارد استان فارس شدند.

به گزارش دیوان اقتصاد، این سفر با هدف ارزیابی میدانی رونق تولید، رفع موانع سرمایه‌گذاری و تسریع در تکمیل طرح‌های اشتغال‌زا در سطح این استان انجام شده است.

در جریان این سفر استانی، میدری و للـه‌گانی علاوه بر افتتاح چندین طرح صنعتی و اشتغال‌آفرین، از نزدیک از روند پیشرفت و فعالیت تعدادی از پروژه‌های تولیدی بازدید کرده و با صنعت‌گران، کارآفرینان،مدیران واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی به گفت‌وگو خواهند پرداخت.

یکی از محورهای اصلی این سفر، تشریح و معرفی ابزارهای نوین مالی بانک رفاه کارگران در حمایت از چرخه تولید ملی است. 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.