بانک رفاه کارگران گام‌های موثری برای پاسخ به نیازهای صنعت گردشگری برداشته است

وزیر میراث‌فرهنگی:

بانک رفاه کارگران گام‌های موثری برای پاسخ به نیازهای صنعت گردشگری برداشته است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در حالی که بسیاری از موسسات مالی تنها در سطح طراحی و برنامه باقی مانده‌اند، بانک رفاه با اراده‌ای عملیاتی، گام‌های موثری برای پاسخ به نیازهای واقعی مشتریان حوزه گردشگری برداشته است.

به گزارش دیوان اقتصاد، صالحی‌امیری با بیان این مطلب در مراسم رونمایی از سامانه صدور آنی کارت‌های اعتباری گردشگری ریالی و ارزی (پی‌ول) بانک رفاه که امروز سه‌شنبه با حضور دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل این بانک برگزار شد، با قدردانی از عملکرد صادقانه بانک در تعامل با جامعه گردشگری، گفت: بانک رفاه با استفاده از ابزارها و خدمات مالی مناسب، کمک شایانی به کاهش خسارت‌ها و فشارهای اقتصادی بر این بخش کرده است.

پزیر میراث‌فرهنگی با انتقاد از سیستم فعلی تبادل ارزی برای گردشگران ورودی به کشور، اظهار داشت: بسیار ناپسند است که یک گردشگر پس از ورود به کشور، به جای استفاده از سیستم‌های بانکی مدرن، مجبور باشد ارز خود را به ریال تبدیل کرده و مبالغ سنگین را به صورت نقدی حمل کند. این وضعیت، تصویری غیرواقعی و ناعادلانه از زیرساخت‌های نرم‌افزاری و بانکی ایران در جهان ایجاد کرده است.

وی افزود: ارائه کارت‌های بانکی فیزیکی به گردشگران در فرودگاه‌ها، نه تنها یک راهکار مالی، بلکه گامی اساسی برای ارتقای تصویر و اعتبار بین‌المللی ایران است.

وزیر میراث‌فرهنگی با تأکید بر اینکه ۸۰ درصد گردشگرانِ منطقه، با اپلیکیشن‌های مجازی کار نمی‌کنند و نیازمند کارت‌های فیزیکی هستند گفت: ضرورت دارد تولید کارت فیزیکی برای گردشگران در اولویت قرار گیرد. گردشگر باید از لحظه ورود به فرودگاه بتواند ارز خود را تحویل داده و کارت بانکی دریافت کند که در تمام نقاط کشور و برای تمام خدمات، قابل استفاده باشد.

صالحی‌امیری با تاکید بر تشکیل یک کارگروه و ستاد دائمی برای تحقق اهداف سامانه مذکور گفت: برای رفع مشکلات احتمالی، باید نمایندگان بانک رفاه در فرودگاه‌های اصلی کشور از جمله امام خمینی (ره)، مشهد، اصفهان، شیراز و یزد مستقر شوند تا مشکلات گردشگران در لحظه شناسایی و رفع شود.وی افزود: وزارت میراث‌فرهنگی آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات مشترک با تشکل‌های صنفی، بوم‌گردی‌ها، هتل‌ها و آژانس‌های مسافرتی، آموزش‌های لازم برای استفاده از این سیستم مالی جدید را ارائه دهد.

وزیر میراث‌فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: سامانه "پی‌ول" بانک رفاه کارگران می‌تواند بزرگ‌ترین فرصت برای توسعه و جهش صنعت گردشگری ایران باشد و در صورت اجرای دقیق، تصویر ایران در چشم جهانیان به عنوان کشوری برخوردار از سیستم‌های مالی مدرن و کارآمد، تغییر خواهد کرد. 

 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.