بانک توسعه صادرات ایران توانست بیشاز ۹۰ درصد زیان انباشته این بانک را پس از ده سال با روند کاهشی روبه رو کرده و به این ترتیب توان اعتبار دهی بانک برای مشتریان ارتقاء پیدا کرد.
کاهش ۹۰درصدی زیان انباشته بانک توسعه صادرات
کاهش ۹۰درصدی زیان انباشته بانک توسعه صادرات
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایلنا، بر اساس آمار منتشر شده در تارنمای بانک توسعه صادرات ایران، این بانک توانسته رتبه نخست را درسال ۱۴۰۲ در شاخص سودآوری بین بانکهای کشور به دست آورده و سود این بانک ۷.۳ برابر نسبت به مدت مشابه افزایش داشته است.
بانک توسعه صادرات ایران که به عنوان بانک تخصصی و توسعه ایی ( اگزیم بانک ایران) در زمینه صادرات غیر نفتی به ارزآوری کشور کمک میکند توانسته است در یکسال گذشته ۲۸۰ میلیون دلار از ارزهای مسدود شده را رهاسازی و مطالبات ارزی را وصول کند که این موضوع سهم بسزایی در رشد اقتصاد، تولید و صادرات کشور ایفا خواهد کرد. در همین مدت این بانک توانسته نسبت ذخائر به مطالبات غیرجاری خود را با عملکرد شایسته خود به ۱۵۷ درصد برساند که این دستاورد در کمترین بانکی اتفاق می افتد.
همچنین بانک توسعه صادرات در سال گذشته توانست رتبه نخست را در زمینه کنترل قیمت پول میان بانکهای کشور داشته باشد به گونه ای که در این سال ۳.۶ درصد بهای تمام شده پول خود را کاهش داده است.
دستاوردهای بانک توسعه صادرات ایران به همین مقدار ختم نمیشود بهخصوص در زمانی که کشور با انواع و اقسام تحریمها دست به گریبان است، این بانک توانست تا ۲۷ درصد رشد را در جمع درآمدهای خالص بانک اعلام کند و سرمایه خود را با ۸۰ درصد افزایش به بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان برساند.
حمایت از شرکتهای دانشبنیان صادراتی:
شرکتهای دانش بنیان میتوانند به تولید و اقتصاد کشور کمک شایانی داشته باشند. بانک توسعه صادرات ایران نیز از این فرصت غافل نشده و رشد ۶۳ درصدی را نسبت به سال گذشته در اعطای تسهیلات به نخبههای کشور داشته تا با آرامش بیشتری بتوانند به گسترش صادرات مبتنی بر دانش بپردازند.
بر اساس آمارهای اعلام شده، این بانک توانست ۱۶.۷ درصد افزایش نسبت کفایت سرمایه را بین تمام بانکها به دست آورده و به عنوان رتبه نخست در بین بانکهای ایرانی برگزیده شود. رشد کارمزدهای عملیاتی با ۱۶۰ درصد افزایش یکی دیگر از اقدامات بانک توسعه صادرات در سال ۱۴۰۲ بشمار می رود.
در خاتمه میتوان امید داشت اگزیم بانک ایران با بهره مندی از ظرفیت مدیران و کارکنان متخصص خود بتواند جهش تولید و صادرات را که راهبرد مهم اقتصاد کشور است به ارمغان آورد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد