رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه توسعه منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با رویکرد رشد صادرات باشد؛ اعلام کرد: هر راهبردی که در تحقق این مهم اثرگذار است؛ در اولویت برنامههای این منطقه اقتصادی قرار گیرد.
ضرورت توسعه منطقه ویژه خلیجفارس با رویکرد رشد صادرات
ضرورت توسعه منطقه ویژه خلیجفارس با رویکرد رشد صادرات
به گزارش دیوان اقتصاد، محمد آقاجانلو که در جلسه پایش عملکرد منطقه ویزه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس(زیرمجموعه ایمیدرو) سخن می گفت؛ افزود: بسترسازی برای جذب سرمایه گذاری، رشد تولید و صادرات و اشتغالزایی فراگیر از اهداف اصلی ایجاد منطقه خلیج فارس است.
وی گفت: ایمیدرو توسعه زیرساخت های مناطق ویژه اقتصادی را با هدف تحقق این اهداف مورد توجه قرار داده است و اکنون شاهد سرمایه گذای صنایع مختلف در این مناطق هستیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تخصیص گاز به منظور گازرسانی به نیروگاه های در دست احداث و تامین پایدار آن برای صنایع مستقر در شمار برنامه های این منطقه باشد.
بیش از 1900 میلیارد ریال طرح زیرساختی آماده افتتاح
در ادامه جلسه مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس طی سخنانی گفت: اکنون 2520 هکتار از اراضی در سایت های میانی، جنوبی، شمالی و توسعه این منطقه به صنایع واگذار شده است.
محمدرضا پیرحسینلو افزود: فعالیت عمده صنایع سرمایه گذار منطقه در حوزه های تولید آهن اسفنجی، گندله، بریکت، شمش فولاد، سرب و روی، ورق فولادی، جیوه، قیر و... است.
وی با بیان اینکه 18 پروژه زیرساختی در منطقه مورد توجه است، اظهار داشت: پنج پروژه زیرساخت منطقه با سرمایه گذاری 1969 میلیارد ریال آماده بهره برداری است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت های منطقه با هدف رشد سرمایه گذاری ها و رونق تولید ملی است؛ ادامه داد: از جمله این پروژه ها می توان به تعمیرات پل دسترسی آبگیر و اسکله منطقه، احداث معابر، گازرسانی به شرکت های مستقر، توسعه پست مدولار 63/230 کیلوولت، احداث شبکه هدایت سیلاب قسمت شرقی و میانی سایت توسعه اشاره کرد.
منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در استان هرمزگان واقع شده است و به عنوان زیرمجموعه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران فعالیت می کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد